Bunlar rekabetçiye gelmez. Zaten güncelleme ile gelen operasyonlarda kullanılıyor. (Videoyu izlemedim)öyle dedin'de aklıma geldi. cs:go'ya iki yeni silah gelecek şuan'da belli server'lar da kullanılıyor
Bunlar rekabetçiye gelmez. Zaten güncelleme ile gelen operasyonlarda kullanılıyor. (Videoyu izlemedim)öyle dedin'de aklıma geldi. cs:go'ya iki yeni silah gelecek şuan'da belli server'lar da kullanılıyor
Bunlar rekabetçide kullanılsın oyunu bırakırım.öyle dedin'de aklıma geldi. cs:go'ya iki yeni silah gelecek şuan'da belli server'lar da kullanılıyor
O ihtimal sıfır sıffır sıfffır.Bunlar rekabetçide kullanılsın oyunu bırakırım.
Wallhack açığı da artmıştır şimdi bunlar sayesinde.O ihtimal sıfır sıffır sıfffır.
T.A.R
Ekranı yamulturken çıkan çıtırtı sesine hastayım arkadaş. Çok güzel yav. Telefonun son halini resim olarak atarim
![]()
![]()
Galaxy S2.. Reyizi kırmak zor oldu.
Emin ol t.a.a'dan daha iyi fanteziler yaptım önceki telefonlaraT.A.R
Teknoloji'ye atarlanan rawkid.
Kendisiyle birlikte cope gittiImei yi ne yaptın![]()
Hadi ya,Kendisiyle birlikte cope gitti![]()
İmei'yi başka telefona atmışlar. (Tam tersi yada) Sonrada kaçak imei'ye dusmus. Telefonun kesinlikle orijinal olduğunu da söyleyemem zaten. Servise gösterdiğimiz de bu yurtdışında satılan modeli demişti. Büyük ihtimal takoz bi telefon imeisi atmışlar buna. Çöp yaniHadi ya,![]()
afiyet olsun can boğazdan gelir boşveerBu kadar yememek lazım, şiştim yine..![]()
afiyet olsun can boğazdan gelir boşveerşaka şaka düzenli yemek yemeye çalış
sağlık olsun (bu arada bende tıkınıyorumNerede be kardeşim, tutamıyoruz ki boğazımızı. Bir ara ne kadar güzel 12 kilo verdim. Şimdi tekrar verdiklerimi geri aldım.![]()
spor yap, kilo alıcağına kas yap daha iyiKeşke bende kilo alabilsem![]()
iki tane dumbell olsun iki tane de tabure spor salonundan farkı kalmazKeşke bende kilo alabilsem![]()
Ab biz de kilo vermeye uğraşıyoz[emoji51]Keşke bende kilo alabilsem![]()
Yürüme bandı ile kondisyon bisikleti sipariş ettim hepsiburadadan inşallah zayıflayacağım.
(zayıflayamadı.)
valla ona vereceğin parayı git bi gym yazıl aylık ode daha yararlı vallahaYürüme bandı ile kondisyon bisikleti sipariş ettim hepsiburadadan inşallah zayıflayacağım.
(zayıflayamadı.)
Alırım bir dal.Benimkilerden vereyim biraz.![]()