Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
G5 e olumsuz yorum yapanlar apple fanboyları diyorsunuz da o yorumları yapanlardan sony kullanan da var samsung kullanan da var lg de. Kabul edelim özellik bakımından iyi ama görünüm bakımından fiyasko bir telefon o. Apple'ın telefonlarında sadece yenilik olarak 3D touch mı var sanıyorsunuz? İşlemci geliştiriliyor daha iyi bir ekran daha iyi bir kasa ve daha iyi bir yazılım. Böyle sabit bakmaya devam edin. (Pahalı olduğunu kabul ediyorum ama çamur atmadan önce bir bakın)

Haklı olabilirsin ama katılmadığım tek nokta "Kabul edelim özellik bakımından iyi ama görünüm bakımından fiyasko bir telefon o."
Tasarım zevk işidir. Senin zevkinle benim zevkim bir olmayabilir. Yani kabul etmiyorum. :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Apple yıllardır ne kadar yenilik katabildi ki ? Yani bir LG'dir Samsung'dur Sony'dir bu şirketler kadar damga yapacak bir özellik yaptı mı? Bu yazıyı sende bir apple fanboyu olarak yazıyor olmalısın çünkü apple cihazların var diye biliyorum.
Evet iPhone 5S ve iPad Air var. Samsung bu sene telefonlarına eğik kenar koydu, sony ekranını 4k yaptı (ne kadar da gerekli) lg kavisli ekran yaptı. Devrim niteliğinde yenilikler mi bunlar?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Evet iPhone 5S ve iPad Air var. Samsung bu sene telefonlarına eğik kenar koydu, sony ekranını 4k yaptı (ne kadar da gerekli) lg kavisli ekran yaptı. Devrim niteliğinde yenilikler mi bunlar?
Devrim niteliğinde olmasa bile, benim gözümde apple a gelen özellikerdir tasarımdır bunlara göre edge ekran, 4k ekran, bunlar gayet güzel yenilikler. Çoğu kullanıcı beğeniyor, ilgi çekiyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Devrim niteliğinde olmasa bile, benim gözümde apple a gelen özellikerdir tasarımdır bunlara göre edge ekran, 4k ekran, bunlar gayet güzel yenilikler. Çoğu kullanıcı beğeniyor, ilgi çekiyor.
Tercih meselesi herkesin telefonu beğenme zevki farklı @Meridian'ın dediği gibi. Ama apple'a karşı beslenen nefret de saçma samsunga beslenen nefret de saçma. Ben kesin apple'cıyım diye bir düşünce savunmuyorum ha böyle insanlar var mı evet var. Haberi görmüşsündür lansman gecesi apple store'ların kapısına kamp kurdular.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şu da var, Apple a yıllardır nasıl bir özellik geldi bomba gibi ? Më tür kullanıcıyı mutlu etti ? Asla kamerası gözümde beş para etmez. İnsanların gözünde söyle bir şey var, apple iphone diyince adam bir şey oluyor, onu kendinden üstün bir varlık gibi görüyor. Yıllardır insanlara iteliyorlar saçma sapan cihazları. Bence bir geçmişlerine bakın bütün markaların derim. @SmokeBomb

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Haklısın @SmokeBomb, aslında çamur atmadan söyle bakmak gerek, bakıp ta söylüyorum bunları :) bütün cihazlar sevenlerine güzeldir :)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Apple size her sene aynı şeyi dayayıp duruyor ağzınız açık hayran hayran dinliyorsunuz, oto poka alkışlıyorsunuz, LG o kadar şey yapmış millette tık yok. Pes yani.
Hocam doğruda, şahsen ben tasarımını beğenmedim. Sizde kabul edersiniz ki, arka taraf tasarımını çok daha iyi yapabilirlerdi. Yanımda öyle bir cihaz taşımak istemem.Apple'ın da yaptığı en iyi şey tasarım zaten.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
3ebeb8366a2971525e4911fb8c05bd76.jpg

StatTrak yolunda emin adımlar :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
G5 e olumsuz yorum yapanlar apple fanboyları diyorsunuz da o yorumları yapanlardan sony kullanan da var samsung kullanan da var lg de. Kabul edelim özellik bakımından iyi ama görünüm bakımından fiyasko bir telefon o. Apple'ın telefonlarında sadece yenilik olarak 3D touch mı var sanıyorsunuz? İşlemci geliştiriliyor daha iyi bir ekran daha iyi bir kasa ve daha iyi bir yazılım. Böyle sabit bakmaya devam edin. (Pahalı olduğunu kabul ediyorum ama çamur atmadan önce bir bakın)
Yeri burası değil konu açalım :D

Hep siz mi uyaracaksiniz :D:D

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Aylardır Tropico 5 oynuyorum ve hala bıkmadım. Bazen normal olmadığımdan şüphe ediyorum. Sürekli yeni şehirler kuruyorum falan, çok zevkli geliyor hala daha bana.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Martin linnes ve sneijder sakatlanmasın diye oynatmayan adam gibi adam m.denizli.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
TRT Spor'u açın acilen. Fenerbahçe-Darüşşafaka Doğuş maçı var, son 33 saniye. Efsane maç

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
S7 tanıtımını izliyorum. Touchwiz stabil olduysa süper bence sd card desteği geldi ekranda always on özelliği var. Ip 68 de var.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Böyle terbiyesizlik,böyle düzenbazlık olamaz. Yine yaptılar yapacaklarını ve kupa törenini yayınlamadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...