Ben 3000'e aldım (Freedos). Şimdi 3600 Tl olmuş.

Ben 3000'e aldım (Freedos). Şimdi 3600 Tl olmuş.
Peki o zamanO aramızda![]()
Benimki de baya indirimde idi aldığımda , 1500 e falan aldım suan 2499 tlBen 3000'e aldım (Freedos). Şimdi 3600 Tl olmuş.![]()
Neydi modelBen 3000'e aldım (Freedos). Şimdi 3600 Tl olmuş.![]()
Msi Gp60Neydi model
takip etmek, bilgi toplamak diyebiliriz kısaca.stalk ne?
Arka kamera kısmı dışında çok hoşuma gitti benim.Apple size her sene aynı şeyi dayayıp duruyor ağzınız açık hayran hayran dinliyorsunuz, oto poka alkışlıyorsunuz, LG o kadar şey yapmış millette tık yok. Pes yani.
Arka kamera kısmı dışında çok hoşuma gitti benim.
Lg g5 için emek verilmiş farklı bir cihaz olmuş moduler bir fark katmışlar
G2'den beri LG'yi başarılı buluyorum. Zaten G3 kullanıyorum. G5'i de beğendim. Teknoloji marketlerine gelse de kurcalasak.Arka kamera biraz değişmiş fakat gideri var. Adamların yaptığı aksesuarlar süper. Telefon damga vuracak. Buraya da yazıyorum. Özellikler çok iyi.
kaputun içi sağlam ama tasarım niye ise hoşuma gitmedi pek.Apple size her sene aynı şeyi dayayıp duruyor ağzınız açık hayran hayran dinliyorsunuz, oto poka alkışlıyorsunuz, LG o kadar şey yapmış millette tık yok. Pes yani.
G2'den beri LG'yi başarılı buluyorum. Zaten G3 kullanıyorum. G5'i de beğendim. Teknoloji marketlerine gelse de kurcalasak.
Ayrıca sadece telefonda değil de diğer teknolojilerde de başarılı LG.
Aynen.Adamlar şuan ki teknolojileri çok iyi takip etmişler. Neredeyse hepsi telefonla entegreli.
kaputun içi sağlam ama tasarım niye ise hoşuma gitmedi pek.
o yorumları apple fanboyları yazıyor kafası çalışsa para verdiği markayı değil para vereni savunurdu...Aynen.
SDN'nin Facebook sayfasında okuduğum yorumların çoğunda beğenmediklerini yazmışlar. Genel olarak negatif düşünce hakim.
Aynen.
SDN'nin Facebook sayfasında okuduğum yorumların çoğunda beğenmediklerini yazmışlar. Genel olarak negatif düşünce hakim.
Su 3d touch'un gerekliligini hep dusunmusumdur. Yani uygulama secenegini gorucem diye niye abaniyim ekrana? Basili tut iste az bisey. 0,5 saniye kazanmak icin yaptiklari seye bakAlayı ayfoncudur onların. Gidip 3D touch ile eğlensinler.
Yenilik adı altında fiyasko bir şey. Sunumlarında ballandıra ballandıra anlattılar. Bir de bu G5 de sundukları özellikler ayfon da olsa, aman yarabbi. Neler yaparlar düşünemiyorum.Su 3d touch'un gerekliligini hep dusunmusumdur. Yani uygulama secenegini gorucem diye niye abaniyim ekrana? Basili tut iste az bisey. 0,5 saniye kazanmak icin yaptiklari seye bak![]()
Apple yıllardır ne kadar yenilik katabildi ki ? Yani bir LG'dir Samsung'dur Sony'dir bu şirketler kadar damga yapacak bir özellik yaptı mı? Bu yazıyı sende bir apple fanboyu olarak yazıyor olmalısın çünkü apple cihazların var diye biliyorum.G5 e olumsuz yorum yapanlar apple fanboyları diyorsunuz da o yorumları yapanlardan sony kullanan da var samsung kullanan da var lg de. Kabul edelim özellik bakımından iyi ama görünüm bakımından fiyasko bir telefon o. Apple'ın telefonlarında sadece yenilik olarak 3D touch mı var sanıyorsunuz? İşlemci geliştiriliyor daha iyi bir ekran daha iyi bir kasa ve daha iyi bir yazılım. Böyle sabit bakmaya devam edin. (Pahalı olduğunu kabul ediyorum ama çamur atmadan önce bir bakın)