Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Apple size her sene aynı şeyi dayayıp duruyor ağzınız açık hayran hayran dinliyorsunuz, oto poka alkışlıyorsunuz, LG o kadar şey yapmış millette tık yok. Pes yani.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Lg g5 için emek verilmiş farklı bir cihaz olmuş moduler bir fark katmışlar

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arka kamera biraz değişmiş fakat gideri var. Adamların yaptığı aksesuarlar süper. Telefon damga vuracak. Buraya da yazıyorum. Özellikler çok iyi.
G2'den beri LG'yi başarılı buluyorum. Zaten G3 kullanıyorum. G5'i de beğendim. Teknoloji marketlerine gelse de kurcalasak. :D
Ayrıca sadece telefonda değil de diğer teknolojilerde de başarılı LG.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
G2'den beri LG'yi başarılı buluyorum. Zaten G3 kullanıyorum. G5'i de beğendim. Teknoloji marketlerine gelse de kurcalasak. :D
Ayrıca sadece telefonda değil de diğer teknolojilerde de başarılı LG.

Adamlar şuan ki teknolojileri çok iyi takip etmişler. Neredeyse hepsi telefonla entegreli.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Selamlar,
Oo Forum da nefis olmuş görmeyeli

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Aynen.
SDN'nin Facebook sayfasında okuduğum yorumların çoğunda beğenmediklerini yazmışlar. Genel olarak negatif düşünce hakim.
o yorumları apple fanboyları yazıyor kafası çalışsa para verdiği markayı değil para vereni savunurdu...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Su 3d touch'un gerekliligini hep dusunmusumdur. Yani uygulama secenegini gorucem diye niye abaniyim ekrana? Basili tut iste az bisey. 0,5 saniye kazanmak icin yaptiklari seye bak :D
Yenilik adı altında fiyasko bir şey. Sunumlarında ballandıra ballandıra anlattılar. Bir de bu G5 de sundukları özellikler ayfon da olsa, aman yarabbi. Neler yaparlar düşünemiyorum.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bu paypal ne yapmış öyle ya? nakit kart hesabıma giriyorum hizmetlerden yararlanmak için devam'a basın diyor, devam'a basıyorum açılan sekmede mail adresi ve şifre istiyor, yazıyorum kabul etmiyor lan alt tarafı hesap bakiesine bakacaktım bu nedir.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
G5 e olumsuz yorum yapanlar apple fanboyları diyorsunuz da o yorumları yapanlardan sony kullanan da var samsung kullanan da var lg de. Kabul edelim özellik bakımından iyi ama görünüm bakımından fiyasko bir telefon o. Apple'ın telefonlarında sadece yenilik olarak 3D touch mı var sanıyorsunuz? İşlemci geliştiriliyor daha iyi bir ekran daha iyi bir kasa ve daha iyi bir yazılım. Böyle sabit bakmaya devam edin. (Pahalı olduğunu kabul ediyorum ama çamur atmadan önce bir bakın)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
G5 e olumsuz yorum yapanlar apple fanboyları diyorsunuz da o yorumları yapanlardan sony kullanan da var samsung kullanan da var lg de. Kabul edelim özellik bakımından iyi ama görünüm bakımından fiyasko bir telefon o. Apple'ın telefonlarında sadece yenilik olarak 3D touch mı var sanıyorsunuz? İşlemci geliştiriliyor daha iyi bir ekran daha iyi bir kasa ve daha iyi bir yazılım. Böyle sabit bakmaya devam edin. (Pahalı olduğunu kabul ediyorum ama çamur atmadan önce bir bakın)
Apple yıllardır ne kadar yenilik katabildi ki ? Yani bir LG'dir Samsung'dur Sony'dir bu şirketler kadar damga yapacak bir özellik yaptı mı? Bu yazıyı sende bir apple fanboyu olarak yazıyor olmalısın çünkü apple cihazların var diye biliyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
G5 bu sefer olmuş. G4 donanım olarak biraz geri kalıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...