Androıdx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
Teröre bir kez daha lanet olsun..
VPN kullan sıkıntı kalmıyor.Facebook ve twitter da hala bağlantı sıkıntısı yaşanıyor laptondan girmeye çalışıyorum kasıyor sayfalar açıpmıyor giriş yapılmıyor
ebayda bulabilirsin eğer türkiyede varsa bi tek gittigidiyorda vardırTransistör direnç gibi devre elemanlarını nerede bulabilirim ?
Normal dükkan olarak soruyorum elektronikçi ve ya televizyon tamircilerinde varmıdır ?ebayda bulabilirsin eğer türkiyede varsa bi tek gittigidiyorda vardır
Elektronikcilerde mutlaka vardır.Normal dükkan olarak soruyorum elektronikçi ve ya televizyon tamircilerinde varmıdır ?
Gittigidiyorda var da aradığım ürünün kargo fiyatları 5 tl ,ürün 50 kuruş.
3-4 tane alacağım o kadar vermek istemiyorum .
Ankaradaysan Ulusta Konya sokakta istemediğin kadar çeşit bulabilirsin. Bunun dışında elektronikçi çoğu yerde vardır, bulunur her yerde o istediklerin.Transistör ,direnç gibi devre elemanlarını nerede bulabilirim ?
krdş arçelik bu ne beklionArçelik serisiyle yaşadığım ibretlik diyalog;
+Sizin bilgisayarınız windows 10 için tasarlanmadı beyefendi.
-anlıyorum, evet.
+Yardımcı olabileceğim başka bir konu varmıydı?
-hayır yok! İyi günler.
Bitmiyor bitmiyor! Ne kadar sürecek bu ? Türkiye ayakta uyumuş tonlarca mermi nereden geldi bu ülkeye ?Teröre lanet olsun.
Tapatalk kullanın sağlam bir şekilde çalışıyorForuma girdiğimde örneğin Söyle rahatla konusu ile ilgili bildirimler bir kere yazsa daha güzel olmaz mı ? Hepsi aynı şey aslında.
![]()
Foruma girdiğimde örneğin Söyle rahatla konusu ile ilgili bildirimler bir kere yazsa daha güzel olmaz mı ? Hepsi aynı şey aslında.
![]()
Dedi ki Microsoft'u ara. Arasam yardımcı olurlar mı?krdş arçelik bu ne beklion
olmazlar onlarda geçiştiriyorDedi ki Microsoft'u ara. Arasam yardımcı olurlar mı?
Abi nasıl düzelecek bu ülke ? Nerelere gidiyoruz biz? Daha ne kadar şehit olacak ?Diyarbakırda 7 şehit var Allah belalarını versin bu teröristlerin.
Köklü temizlik yapılmazsa devam eder ne yazık kiAbi nasıl düzelecek bu ülke ? Nerelere gidiyoruz biz? Daha ne kadar şehit olacak ?
Bunu da yapmıyorlar. Ayakta uyumuş abi ülke... Tonlarca mermi nereden geldi bu ülkeye.. Bunu anlamış bile değilim ben.Köklü temizlik yapılmazsa devam eder ne yazık ki
Gizli oyunlar dönüyor.Bunu da yapmıyorlar. Ayakta uyumuş abi ülke... Tonlarca mermi nereden geldi bu ülkeye.. Bunu anlamış bile değilim ben.
Çok net bildiğim varsa o da budur. Çok kötü şeyler dönüyor oralarda, ama iyiye haber değil bunlar..Gizli oyunlar dönüyor.
Herkes birilerinin piyonu.Çok net bildiğim varsa o da budur. Çok kötü şeyler dönüyor oralarda, ama iyiye haber değil bunlar..
Çok doğru..Herkes birilerinin piyonu.
Bu şekilde abone olduğum konuya mesaj yazıldığında bildirim alamam ama , ben bir konuya 10 kişi yazsada 1 kere bildirimde yazsın demek istedimBildirim seçeneklerinden ilk seçeneği iptal edin.