Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet çocuklar olmasa bu forum ıssız adaya benzerdi be bunlar nigmetin degerini bilmez

Onu bunu boşver sen. 2 saattir yemek resimlerine bakıyom dayanamadım açtım buzdolabını tıkındım kuru fasulyeyle.Gece gece karnım acıktı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Oh yarasın bir de sucukluydu.

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
conducktor'u kim banladıysa eline sağlık herif bana moron dedi haraket etti resmen 2-3 gün geçmesine rağmen bişe olmadı zannettim bi baktım uçmuş iyi olmuş herif AMD'ye tapan biri resmen hangi konuda sistem düzsem altına yorum atıp AMD al diyip hakaret eder gibi konuşuyor ben sanki intel fanıyım.

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
ya burada iş yerimden tanıdığım bir arkadaşımı tanıyan biri vardı.
11880 de çalıştığım zamanlarda Erhan D. diye bir arkadaş bu aralar evlenmek üzere hatta evlendi de galiba :D
kimdi Erhan'ı tanıyan?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Büt sınavına girdiğim 2 dersten geçtim.
Az kalsın daha 1. Yarıyılda ders kalıcaktı.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bir post kasma gördüm sanki!
Code name is;
Paylaşım için teşekkürler

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar gittigidiyorda LG V10 gordum 2200 TL guvenebilir miyim %100 olumlu puan almış.

Ama 32 GB yazmış satan adam V10 da sadece 64 var.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Hayatım Blade & Soul'u beklemekle geçti yemin ediyorum.

3 yıl oyunun çıkmasını bekle - çıktıktan 1 hafta sonra haberin olsun - indirmeyi başlat - 3 gün masaüstüne inmesini bekle - masaüstünde emulatör ile açama (Ubuntu kullanıyorum) - 2 gün laptopa yüklenmesini bekle - işimin çıkması sonucu 2 günlüğüne bi yere gitmem - eve girdim update çıkmış şimdide 10 dk'dır update'i bekle.

Bakalım değecek mi ? :S

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hayatım Blade & Soul'u beklemekle geçti yemin ediyorum.

3 yıl oyunun çıkmasını bekle - çıktıktan 1 hafta sonra haberin olsun - indirmeyi başlat - 3 gün masaüstüne inmesini bekle - masaüstünde emulatör ile açama (Ubuntu kullanıyorum) - 2 gün laptopa yüklenmesini bekle - işimin çıkması sonucu 2 günlüğüne bi yere gitmem - eve girdim update çıkmış şimdide 10 dk'dır update'i bekle.

Bakalım değecek mi ? :S
İnsede oynasak :mrgreen: Bende sabahtan beri inmesini bekliyorum :D Şimdi birde yamayı mı bekleyecez :D

power safe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tapatalk bildirimlerini özlemişim valla bir siteye uye olmustum tapatalk bildirimi yagmaya baslayinca ne sevindim be unutmusum

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Tapatalk bildirimlerini özlemişim valla bir siteye uye olmustum tapatalk bildirimi yagmaya baslayinca ne sevindim be unutmusum

Şu an forum yeni bir yapıya girdiği için bildirimlere bakmadılar. Xenforo'ya geçiş tamamlanınca düzelir.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Şimdi linux işletim sistemleri windows'dan daha az kaynak tüketiyor ve dolayısı ile daha stabil değil mi?
-evet
Peki bir linux işletim sistemi olan android neden windows mobile kadar stabil ve kaynak dostu değil?

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kısacık bi' sorum var. Üç monitor bağlamak için nasıl bi' ekran kartı lazım? Sağolun...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Şimdi linux işletim sistemleri windows'dan daha az kaynak tüketiyor ve dolayısı ile daha stabil değil mi?
-evet
Peki bir linux işletim sistemi olan android neden windows mobile kadar stabil ve kaynak dostu değil?

Bugün aynı soru birden bire benimde aklıma geldi :what:
Sonra sanal makine olarak çalıştığından tam verim alamıyor diye düşündüm ondan sonra da neden sanal makinada çalışıyor sorusu geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...