umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Sen cezaliyken kendimide cezali gibi goruyordumha bitti ceza...
Sen cezaliyken kendimide cezali gibi goruyordumha bitti ceza...
Sen cezaliyken kendimide cezali gibi goruyordum
@MasterFather snowpiercer filmindeki gbi bir trene tıkılıp kalmayalım da.
sana iyi haber. yapılan araştırmalar. insan kaynaklı küresel ısınmanın . buzul çağını 100 bin yıl ertelediğini söylüyor.
Dünya için kötü bir haber. Nasıl biz hastalandığımızda vücut sıcaklığımız artıyor.Vücüt sıcaklığının artışı aslında bir savunma mekanizması.
Dünya da tam tersi kendisini yenilemek için soğuyor. ve biz bunu engelliyoruz.
araştırma burda.
Global warming could save humanity from a cataclysmic ice age, scientists claim - Mirror Online
Ya abi dershanede asit-bazlar ile ilgili 250 soru istedi hoca. Konuyu anlamadık diye. Kendisi kötü anlatıyor biz suçlu oluyoruz. Hiçbir kaynaktada o kadar soru yok.
Hata veriyor "desteklenmeyen dosya tipi" diyeboyutu büyük olmasında olur.
Çözme o zaman. Aile şikayet ederlerse sen de söyle hoca anlatamıyor de.
Hata veriyor "desteklenmeyen dosya tipi" diye
Canımız ya [emoji1] .Hadi yine iyisiniz İstanbullular![]()
[video=youtube;sOwimRq2zxQ]https://www.youtube.com/watch?v=sOwimRq2zxQ[/video]Aileme göre benim çok iyi durumum bir meslek lisesine gidecekmişim gibi görünüyor.
Geçmiş olsun hocamŞuan hastanedeyim, genel cerrahi bölümüne randevum var. Afedersiniz hemoroid var sanırım. Doktora nasıl muayne olucam bilmiyorum![]()
Yalan haber dir veya LG nin piyasa yoklaması hani olursa kullanıcılar ne der hesabı. Ben pek sanmıyorum zira LG nin o tasarımdan vazgeçmesi Apple'ın android telefon yapması kadar düşük bir olasılık.Ne demek G5 te arkadaki ses tusları yana tasınabilir ya.. Öyle hoştuki , G5 alma ihtimalim duser arkada tus olmassa ya tam bir fiyasko.
Bende sanmıyorum ama ihtimali bile olmasın istiyorum.Yalan haber dir veya LG nin piyasa yoklaması hani olursa kullanıcılar ne der hesabı. Ben pek sanmıyorum zira LG nin o tasarımdan vazgeçmesi Apple'ın android telefon yapması kadar düşük bir olasılık.