Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Seninle alakam yok kardeşimJardesim senin amac ne dogum gunumde spriz falanmi yapcan![]()

Seninle alakam yok kardeşimJardesim senin amac ne dogum gunumde spriz falanmi yapcan![]()
Mantiken şu anda 12 yaşındasin, 13 ten gün alıyorsun. Bende 14 ten. O yüzden 12.7 demelisin. (Bunun gibi bir işsizliği neden yaptığımı bende bilmiyorum.)03.11.2003
Yok öyle bir şey değil ben ona sordum ondan kimseyi dışlamıyoruzSuan bu neydi seni adamdan falan saymiyorum gibi bisey mi![]()
Emin misin? Yazdiklarina bakarsak daha kucuksun bence.. Liseye giden biri böyle konuşmaz.10.08.2001
Az konuşur.Nasil konusur ya peki
Kimse sizin şu artık ergen diye tabir ettiğiniz küçük yaştaki insanları (ben de dahil) dışlanmanızı çekmek zorunda da değil. Bu konuya binde bir giripte burda bize lütfen siz bunu demeyin.Önce dedik muhabbet konusu değil, tepki gösterdiniz. Tamam devam edin sohbete zerre umrumda değil ama çevirmeyin şurayı 2000 li muhabbetine. Biriyle ilgili özel bilgi almak istiyorsanız gidin ö.m atın arkadaşlar. Koskoca forum sizin ergen muhabbetinizi çekmek zorunda değil.
3 sene önce ayrıldığımız kız bana yazdı. Bana aşık olduğunu ve tekrar birlikte olmak istediğini söylüyor ne söyleyeceğimi kestiremedim
İyi biriyse şansınızı deneyin bence sevgiliniz yoksa şuan. Ayrılma sebebini göze alarak[emoji4]
İyi biri olduğundan şüpheliyim
Neden böyle bişey istiyomuş ki3 sene önce ayrıldığımız kız bana yazdı. Bana aşık olduğunu ve tekrar birlikte olmak istediğini söylüyor ne söyleyeceğimi kestiremedim
Vaybe konuya her gecen gun birisi geliyorNeden böyle bişey istiyomuş ki
Ben hep buralardaydım kardeşimVaybe konuya her gecen gun birisi geliyor
200 mesajin var yaklasik yeni katilmissin aramiza neyse rutbe profesor olsa bile bir anlami yok [emoji4]Ben hep buralardaydım kardeşim![]()
1.5 senedir forumdayım. İlla yazmak gerekmez bazen sadece okumakla yetinirsin. Forum genelde telefon önerileriyle dolduktan sonra sadece bakıp çıkmaya başladım. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum ama aynı konulara yazmakta sıkıyor. Bu aralar daha aktifim.200 mesajin var yaklasik yeni katilmissin aramiza neyse rutbe profesor olsa bile bir anlami yok [emoji4]
Su teknoloji haberlerinden telefon incelemeden baska bisey yok bu aralar baya sıktı[emoji20]1.5 senedir forumdayım. İlla yazmak gerekmez bazen sadece okumakla yetinirsin. Forum genelde telefon önerileriyle dolduktan sonra sadece bakıp çıkmaya başladım. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum ama aynı konulara yazmakta sıkıyor. Bu aralar daha aktifim.
O zaman gönül eğlendirmeye çalışıyor olabilir. Ayrıldıktan sonra sizi unutamadı diyecem de diye diye 3 yıl sonra demesi tuhaf. İsterseniz pm atıp anlatabilirsiniz.
Neden böyle bişey istiyomuş ki
Sende istiyorsan biraz konuşun art niyet vs sezersen bırakırsın, baktın ciddi gibi ilerletirsin olayı. Ama geçmişteki 3 ay da önemli. Kısa bi dönem, belli ki çokta iç açıcı ilişki değilmiş. 3 yılda çok şey değişmiştir tabi ama bence biraz sorgula o 3 yılda ne olup bittiğini.Şimdi gönül eğlendiricekse neden 3 sene sonra ve neden başkası değil de ben. Bu kızla sadece 3 ay birlikte olduk ama ilkokul arkadaşıydık. Yani çocukluktan beri tanışığız Bu yüzden emin olamıyorum. Muamma şeylerden nefret ediyorum
Sende istiyorsan biraz konuşun art niyet vs sezersen bırakırsın, baktın ciddi gibi ilerletirsin olayı. Ama geçmişteki 3 ay da önemli. Kısa bi dönem, belli ki çokta iç açıcı ilişki değilmiş. 3 yılda çok şey değişmiştir tabi ama bence biraz sorgula o 3 yılda ne olup bittiğini.
Yüzyüze hem kesin hem hızlı sonuç verir. En iyisini yapmışsınBuluşmaya davet ettim yüz yüze konuşup çözücez. Artık yalan mı doğru mu anlarız