Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Acilen dünyanın buzul çağına girmesi lazım. buzul çağına girerse dünya kendini koruma mekanizmalarını çalıştıracak.atmosferdeki karbondioksit oranı zararlı bir çok partikül miktarı ciddi anlamda azalacak.ozon tabakası kendini yenilicek.daha bir çok yararı var.

:D nasıl olacak bu iş diyenler olacak.İnsanlık olarak doğayı rahat bırakırsak olur zaten.geçmişte olduğu gibi.

bunlar gerçekleşmezse mars gibi olacak dünya.

pBvbko.png

donmezhasan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her ay bir güncelleme, Google otur oturduğun yerde bir süre.
En azından bir yıl ara ver algoritmalara, biz de soluk alalım arkadaş nedir bu. Soluk alamaz olduk...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Acilen dünyanın buzul çağına girmesi lazım. buzul çağına girerse dünya kendini koruma mekanizmalarını çalıştıracak.atmosferdeki karbondioksit oranı zararlı bir çok partikül miktarı ciddi anlamda azalacak.ozon tabakası kendini yenilicek.daha bir çok yararı var.

:D nasıl olacak bu iş diyenler olacak.İnsanlık olarak doğayı rahat bırakırsak olur zaten.geçmişte olduğu gibi.

bunlar gerçekleşmezse mars gibi olacak dünya.

pBvbko.png

Nasıl buzul çağına gireceğiz?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=10880]MasterFather[/MENTION] snowpiercer filmindeki gbi bir trene tıkılıp kalmayalım da.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Nasıl buzul çağına gireceğiz?

sen akıllı bir arkadaşımız sın.

bu dünyanın tahminen 800 bin yıllık atmosferdeki karbondioksit oranı.

QZ1PMG.png

BU DA SANAYİLEŞMENİN BAŞLADIĞI.1950 YILLAR DAN SONRA atmosferdeki karbondioksit oranı.Özetle dünyayı maf eden saniyeleşmeyi durdurarak.sıfır emisyonlu araçlar.doğa dostu enerji.sonra sını doğa halleder. zaten.

Z725O0.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@MasterFather snowpiercer filmindeki gbi bir trene tıkılıp kalmayalım da.

:D yok ya .tren hikaye dostum.çok az canlı atlatır bu devri.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Nvidia senin göndereceğin 361.43 - WHQL numaralı ​sürücünün ben taa .....

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Geçen yine Hydra ile sıfır geçerek adam öldürüyorum :D

[video=youtube;ZrvjGY3-0HY]https://www.youtube.com/watch?v=ZrvjGY3-0HY[/video]

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir nedenden dolayi alışveriş yapmıyor. Bir hata veriyordu. Belki gormussundur abi nedir sence çözümü ?
Yok görmedim ama geçen başıma şöyle bir olay geldi araba patladı mors u aradım üzerimde 25.000.000 var 16 bin lazım arabanı almak için diyor onaylıyorum hesapta para yok diyordu sonra düzeldi.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Spor salonu,ev ve iş yerim aynı semt'de bu akşam iş'den çıkdım ve spor salonuna doğru gitmeye başladım yolda "yiğenim gel seni götüreyim" diye bir ses duydum sağıma baktım bir halk otobüsü içi boş şoförü bana sesleniyor... Bir anlık refleks ile teşekkür edip teklifi ret ettim şimdi hala niye hayır dediğimi düşünüyorum sanırım adamın organ mafyası adına çalıştığını ve böbreklerim için bana tuzak kurduğunu düşündüm bilemiyorum

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaslar bideyler olmus ben yokken bi gurup daha acilmis heralde o gurubun adin ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...