Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Ben daha ürünler tezgaha alınmadan inceleme fırsatım oldu. İkamet ettiğim evimin alt katında BİM var. Çalışanların hepsini tanıma fırsatım oluyor.

Ürünleri bir hafta önceden incelemiştim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
En az 10 kere bildirim attım geçen haftalarda kimse silmedi. Biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor, iyi görevler.

Yetkim olmadığı bölümlere müdahale edemiyorum maalesef. Onun haricinde yetkili olduğum bölümlerde çözülmemiş konu yok.

Er ya da geç gereken yapılır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Silinen mesajları tekrar geri getireceğim ama, sizden ricam sohbet için diğer konuyu kullanmanız.

Mesaj silerek bir yere varacağımız yok. Yazılanı dikkate alan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Kimse ile aramda dargınlık kırgınlık olsun istemem.

Eski üyelerin bu konuda diğer üyeleri de teşvik etmesini diliyorum. Destek çıkın şu garibana :wink:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yetkim olmadığı bölümlere müdahale edemiyorum maalesef. Onun haricinde yetkili olduğum bölümlerde çözülmemiş konu yok.

Er ya da geç gereken yapılır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Silinen mesajları tekrar geri getireceğim ama, sizden ricam sohbet için diğer konuyu kullanmanız.

Mesaj silerek bir yere varacağımız yok. Yazılanı dikkate alan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Kimse ile aramda dargınlık kırgınlık olsun istemem.

Eski üyelerin bu konuda diğer üyeleri de teşvik etmesini diliyorum. Destek çıkın şu garibana :wink:
Geri getirmeniz veya getirmemeniz benim açımdan fark etmiyor :)
Bu konunun amacına uygun olarak yazdığımı düşünüyorum sinir olduğumu söyledim rahatladım :D :D arkadaşın sorusunu cevapsız mi bırakalım ayıp değil mi :D

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben daha ürünler tezgaha alınmadan inceleme fırsatım oldu. İkamet ettiğim evimin alt katında BİM var. Çalışanların hepsini tanıma fırsatım oluyor.

Ürünleri bir hafta önceden incelemiştim.

Siz bayağı şanslıymışsınız o zaman. Zira BİM'e çoğu zaman şahane ürünler gelebiliyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
gtx970'in 3.5GB'dan sonraki ram'i yavaş diyorlardı ama shadow of mordorda 4014MB kullanıma çıktı hiç bir yavaşlık hissetmedim, 60fps vermeye devam etti

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bu clash of clans shiftdelete.net klanına gelen niye ikigün klanda kalmıyor?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
En sonunda bilgisayarım "yeter gayri bunca sene çalıştığım" deyip oyunun ortasında dondu kaldı. Kapattım açtım temizledim ama faydası yok. Sürekli donuyor oyunlar.

Rip PC 2006-2015

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bir konu karmaşası yaşıyorum, kafe'ye mi yazsam buraya mı bilemiyorum...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Çok fazla çekirdek yemem. Bayaadır da yemiyordum. Ama bugün canım çekti. Rahatladım valla. :D

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Çok asi davranıyorsun.Yaptıklarından dolayı bir başkası rahatsız olmamış olabilir ancak mutlaka biri rencide olacaktır.Dolayısıyla forumda ceza alabilirsin.Abin olarak tavsiyem biraz daha yatıştırman kendini.

------------

Star Wars VII'ye de gittik.Film çok güzeldi , adeta bi eser.Sanki IMDB puanını 9,2'den 8,9'a düşürerek ayıp etmişler.Olsun yinede.Gitsem mi diyenler ikilemde kalmadan gitsin hemen.Efektlerinden sesine kadar liğme liğme işlenmiş bir film.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok asi davranıyorsun.Yaptıklarından dolayı bir başkası rahatsız olmamış olabilir ancak mutlaka biri rencide olacaktır.Dolayısıyla forumda ceza alabilirsin.Abin olarak tavsiyem biraz daha yatıştırman kendini.

------------

Star Wars VII'ye de gittik.Film çok güzeldi , adeta bi eser.Sanki IMDB puanını 9,2'den 8,9'a düşürerek ayıp etmişler.Olsun yinede.Gitsem mi diyenler ikilemde kalmadan gitsin hemen.Efektlerinden sesine kadar liğme liğme işlenmiş bir film.
Post kasmak diyebilirsiniz

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Post kasmak diyebilirsiniz

Elbette burası bir forum.Forumun amacı , insanların bi konuyu tartışmasıyla beraber çözüm ve ya tez yaratmaktır.Burası ise sohbet etmek için açılan bi konu ki şu Konu Dışı denilen alt forumun tamamı sohbet ve kaynaşma amaçlı.Bunu hatırlatmalıyım.

Amacın cidden nedir ne değildir bilgim yok fakat profilini ziyaret ettiğim zaman sadece Muhabbet Kafe ve Söyle Rahatla'da takıldığını görüyorum , ardı ardına dizilmiş hepsi.Şimdi gel de buna post kasmak deme.Eğer gerçekten sadece bu konular için geldiysen insanlar tarafından eleştirilmen çok normal.Ayrıca bir çok mesajında silinmiş.Kimse durup dururken senin iletini silmez , silemez.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Elbette burası bir forum.Forumun amacı , insanların bi konuyu tartışmasıyla beraber çözüm ve ya tez yaratmaktır.Burası ise sohbet etmek için açılan bi konu ki şu Konu Dışı denilen alt forumun tamamı sohbet ve kaynaşma amaçlı.Bunu hatırlatmalıyım.

Amacın cidden nedir ne değildir bilgim yok fakat profilini ziyaret ettiğim zaman sadece Muhabbet Kafe ve Söyle Rahatla'da takıldığını görüyorum , ardı ardına dizilmiş hepsi.Şimdi gel de buna post kasmak deme.Eğer gerçekten sadece bu konular için geldiysen insanlar tarafından eleştirilmen çok normal.Ayrıca bir çok mesajında silinmiş.Kimse durup dururken senin iletini silmez , silemez.
Baska bolume mi gideyim

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Abi iyi dedin de aklıma bir şey takıldı. Bende o konulardayım 2 3 konu vardır farklı olan. Şuan dersler var hiç oralara sarmak istemiyorum ondan girmiyorum. Benim içinde mi post deniliyor? Eger böyleyse cidden üzülürüm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...