Soyle rahatla sana sinerji yapmis [emoji39] [emoji1]Oraya abone haldeyim hocam zaten ama orada konuşan yok ne hikmetse buranin havası daha hoş daha sıcak bilemiyorum.
Riski goze almayi severim[emoji41] risksiz hayat mi olur [emoji39]
Senin de kaybetcek biseyin yok ee[emoji39] [emoji39] [emoji39]Kaybedecek neyin var ki suluğunumu kayıp edeceksin neyin riski![]()
Dok abimm [emoji41] icimizi dokelimmO zaman gelin söyle yapalim; Burada icimizi döküp rahatlayalim, diger konuda da sohbetin dibine vuralim. En azindan konulari amacindan saptirmis olmayiz.
Var! Şimdi eve gidiyorum evde anlatırım ana sana gönderdiğim mesajlara bak link atmıştım.Arkadaslar efs yedegi hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaş varmı ? [MENTION=460876]yucesezar[/MENTION] hocam varmı bildiğin bişeler ?
iOS'ta Procam3 kullanan var mı? Fiyatına değer mi?
Simdi uyeyim yas siniri getirseler bana ne napcaksiniz kiBu foruma ne zaman yaş sınırı veya yaşı tutmayana zeka veya kişilik testi yapmadan üye olamama ne zaman gelecek gerçekten bunun olması gerek. Yoksa siz daha çok mesaj silersiniz böyle...
Sakin ol dostum galiba cok zenginsin note5 ler felanAz önce sinirden AOC i2369V 23" 6ms (Analog+DVI) Full HD IPS LED Monitör Fiyatı bunu yerden yere vurdum note5i masaya fırlattım ikisindede problem gözükmüyor derhal sbu sinir kontrol işini çözmem lazım.:cursing:
Abi yavaş aaaAz önce sinirden AOC i2369V 23" 6ms (Analog+DVI) Full HD IPS LED Monitör Fiyatı bunu yerden yere vurdum note5i masaya fırlattım ikisindede problem gözükmüyor derhal sbu sinir kontrol işini çözmem lazım.:cursing:
Arkasını vurdum sert şekilde problem yok kamera camında da problem yok.Abi yavaş aaayazıktır günahtır ikiside son derece önemli teknolojik aletler. Kafama takılan suan note 5 te ufak çizik veya darbe vs. Varmı ?
Aklina gelmistir hic aklina dusermi [emoji38]Akşam akşam aklıma düştü gittim aldım. Büyük şehirlerde stok tükenmiş ama bizim burada raf ağzına kadar doluydu.
![]()
![]()
Siz star wars kupasını kullanın. Bizim sdn kupamız var [emoji57]
*Evet odaklama özürlü bir telefonla çektim.
Bir ben alamadım onu :/
GalibaStok bitmiş miydi?
Odaklama ozurlu telefon hangisi [emoji1]![]()
Siz star wars kupasını kullanın. Bizim sdn kupamız var [emoji57]
*Evet odaklama özürlü bir telefonla çektim.
Akşam akşam aklıma düştü gittim aldım. Büyük şehirlerde stok tükenmiş ama bizim burada raf ağzına kadar doluydu.