- Reaksiyon puanı
- 1,876
Bununla ilgili konu açsan daha güzel olur sanki?
Haklısın

Bununla ilgili konu açsan daha güzel olur sanki?
Sen konuyu aç yine, durması sorun değilHaklısın[MENTION=105823]bt38[/MENTION] bi silsen de ben konu açsam sana zahmet?
Forum hep böyle dandik çıplak tema ile mi kalacak?
Nukleer calisma yalan hayatini yasa bunlara bakarsak[emoji55]Artık bizi keklediklerini düşünmeye başladım. Nükleer çalışma falan yok bence.
Gençler David Guetta çok güzel bir olay yapmış.
Euro 2016 şarkısı için bir klip hazırlıyor ve bu klipte bizim de yer alabileceğimizi söylüyor. İlk olarak www.thisisoneforyou.com adresine giriyoruz. Dil seçme kısmından Türkçe'yi seçiyoruz. Daha sonra İsim ve takım istiyor. Daha sonra söyleyeceğimiz kısmı veriyor. Bu kısmı kameraya kaydederek yolluyoruz. Email verip kaydediyoruz. Abimiz ise şarkıyı bizim yolladığımız kısımla uyarlayıp bize yollayacak. Eğer piyango bize tutarsa onunla birlikte Paris'te yapılacak açılış maçına seyahat ve konaklamanın dahil olduğu açılış maçına bilet, David Guetta ile buluşma ve David'in özel konserine de bir bilet kazanıyoruz. Ayrıca kapak fotoğrafı da yapıyor.
![]()
Artık bizi keklediklerini düşünmeye başladım. Nükleer çalışma falan yok bence.
Tamam yoğun çalışıyorlar anladıkta siteyi baştan yapmayacaklar.
Tamam yoğun çalışıyorlar anladıkta siteyi baştan yapmayacaklar.
bu konu hakkında fikir kazanmak istiyorsan word ile html tabanlı bir şey yapmayı dene olayı anlarsın.
Tamam da onların işi bu. Kaç aydır bir ilerleme yok.
site mortingen...
Ekli dosyayı görüntüle 14838
Düzeltemiyorumkonu açmıştım oradaki linke bakabilirsin.
MailBox neden kapatılır ki? Madem kullanmayacaksın neden gidip satın alıyorsun. Kime ne zararı var?
Maviler siteden t simgeside tapatalktan girenler galibaBu taptalkta kullanıcı adı yanında görünen mavi v şekli ne oluyor? Bazılarında v bazılarında taptalk simgesi var.
Ondan değil, çünkü taptalk tan yazdığım bazı mesajlar mavi bazıları t simgesi.Maviler siteden t simgeside tapatalktan girenler galiba
Bilmem nedenkiOndan değil, çünkü taptalk tan yazdığım bazı mesajlar mavi bazıları t simgesi.
Çok ta önemli değil.![]()
Diyorum ya Saçmalığa bak.Telefon 2k, pc hd. Bir de böyle olduğunu düşün![]()
Diyorum ya Saçmalığa bak.
Telefon neden veriyor? Ve bilgisayar çoğu şeyi 60fps açarken ?[/IMG]811187]Aslında saçmalık değil. Telefon ile pc aynı şey değil. PC'de 2k görüntüyü verebilmek için iyi bir ekran kartı lazım.
Notlarin cok dusuk acilen calisman gerek [emoji39]Biraz gaz verin de ders çalışayım.