• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18223846605c6d843cc4cf867c171cc0.jpg

Nova Launcher Prime 0,59 tl olmus almayi dusunenler kacirmasin bence. Ben hemen kaptim bir tane :D

12278625_10208565590006050_4924071937890618127_n.j  pg

Gece gece efkarlandırdın Clapton reyiz yapıcak bişi yok. Koleksiyondan 1 şişe gider...

[video=youtube;vUSzL2leaFM]https://www.youtube.com/watch?v=vUSzL2leaFM[/video]

Arkadaşlar Adobe Connect (mobile) ilehangi adresi yazarsam yazayım geçersiz url diyor ama url'ler sağlam bilgisayarda rahatça açıyor bu programdan anlayan birisi var mı?

[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Davette etmezsin böyle durumlarda. :P

@Vikings Davette etmezsin böyle durumlarda. :P

Gece gece rahatsız etmiyim dedim arayıp yoksa her zaman biliyorsun :mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler ilk 2 rafı zaten biliyorsunuz 3 ve 4'cü raf için sıraya girdiler dolap üstünde bekliyorlar bakalım :mrgreen: isteyen varsa buyursun gelsin ama bakmak için yani sonuçta koleksiyon :mrgreen: :mrgreen:

Fotoğraf ise 5s ile çekildi aydınlık ortamda flash ile çektim çünkü normal oda ışığında güzel çıkmıyor buda - puan merak edenlere duyurulur. Güneş ışığında iyi çekiyor.

Komsu havali havali ayfon 5s diyor [emoji4] su iphoneliler varya ilerde isallah cok gelismis bir telefon kıçimda araba olacak ins[emoji4]

Ben güncellemeyecem, bakarız bir de 9.1'e jail çıkar kalmayalım ortada.

[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] Apple Developer Center'dan baktım indirme kısmında sadece iOS 9.2 (13C75) mevcut. Sıkıntı yok galiba.

Gmail ve outlook hesaplarımı yönetmek için iOS'ta mail uygulaması önerir misiniz?

Yazın bir ameliyat oldum 5 aydır çilesini çekiyorum. Bıktım artık bu durumdan.

Şu an ben
2a419d30d67109b65222cd988c18fabf.jpg

4 Gb kotalı Vınn ile başlayan maceramızda 8 Gb Vodafone İnternet ardından 16 Gb internet ile hayata devam ediyoruz. Az kaldı babama sınırsız açtıracam.

36 mb internet paketim kalmış. Ve yenilenmesine 2 haftadan fazla var. Elveda mobil internet. Hoşgeldin beleş wifi bulma çabaları..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...