Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bendeki air 5650 ama kendim aldım ttnetin dağıttığı değil annemler içerde modeme bağlı diskteki full HD filmi izlerken hiç bir lag ve ya internet hızı sıkıntısı çekmeden oyun oynuyorum
Tabletten bağlanıp film izlemek istedimde o kadar aradım hiç kayda değer bir şey bulamadım
Geçen torent ile pc den telefona dosya aktarıyorum şu hızda kablosuz fare kilitlendi kipirdatamadik. Modem mi sıkıntılı evdeki tüm kablosuz aletler mi sıkıntılı çözemedim.
a22b78dc604579f4da12352f2776b505.jpg

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Tap Titans yüzünden ya parmaklarım kopacak ya da telefonun ekranı parçalanacak. :D Ama çok güzel oyunmuş. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Geçen torent ile pc den telefona dosya aktarıyorum şu hızda kablosuz fare kilitlendi kipirdatamadik. Modem mi sıkıntılı evdeki tüm kablosuz aletler mi sıkıntılı çözemedim.

Modemde 1 den 13'e kadar kanallar vardı sanırım. Onu otomatik değil de manuel olarak siz ayarlayın hangi değerde sıkıntı yoksa öyle kullanın.
Süperonline'ı benzer bir sepepten aradığımda öyle yapmışlardı daha sonra kendim değiştirdim bana sıkıntı yapmayacak şekilde.
592z1B.png

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
a22b78dc604579f4da12352f2776b505.jpg

İlginçmiş bir zamanlar usb 3.0 ın modem dalgalarına pürüz yarattığını okumuştum ama kesecek kadar olmasını bilemiyorum

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
SO2'nin Ma'sı 64 etmez mi?

İyi ki palme almışsın üçrenk aldım, çözemiyorum

8b81195a73689d3f6e0a0689a5fcd3d2.jpg

Ben hangi kafayla 34 bulmuşum acep :D
Evde 3 Renk de var kurs için aldırdılar. Dünyadaki tek kitap olsa yine almam, kitap boş boş yatıyor dolapta. Palme'de okulun favori kitabı her öğretmen palme aldırıyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bu arada çözümüme bakıyorum ciddi o an hangi kafadaydım ben :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Dün bir konuda mesajlarımız silinmişti. İtiraz edince itiraz mesajlarım da silindi. Moda özelden yazdım cevap vermedi tabi, üstüne uyarı vermiş mod denilen şahıs. Gerekçesi konu ile alakalı değilmiş mesajlarımız.
Aynı konuda farklı kişiler konuyla alakasız mesaj yazınca silinmiyor ama. Ya modluk yapmayı bilmiyorsun ya da taraf tutuyorsun [MENTION=74670]mazruf[/MENTION]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Söyle rahatla da olmasa forum ölmüş.
Aynen öyle. Zaten öldü gibi de üstüne toprağını yavaş atıyorlar.

Sisircez sisircez bascaz pogcayi :tt2::tt2::tt2: yukselmeyince nasil :lol:hava aticaz :lol:

Fazla şişirme patlar. :D

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dün bir konuda mesajlarımız silinmişti. İtiraz edince itiraz mesajlarım da silindi. Moda özelden yazdım cevap vermedi tabi, üstüne uyarı vermiş mod denilen şahıs. Gerekçesi konu ile alakalı değilmiş mesajlarımız.
Aynı konuda farklı kişiler konuyla alakasız mesaj yazınca silinmiyor ama. Ya modluk yapmayı bilmiyorsun ya da taraf tutuyorsun @mazruf

Aynen öyle. Zaten öldü gibi de üstüne toprağını yavaş atıyorlar.

Fazla şişirme patlar. :D
pogca degil seni sisirtcem:tt2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...