Yok hocamAndroid'de tapatalk in en son sürümünü kullanan arkadaşlar sizde reklam olayları var mı konu aralarında veya herhangi bir yerde uzun zamandır tapatalki güncellemiyorum.
Yok hocamAndroid'de tapatalk in en son sürümünü kullanan arkadaşlar sizde reklam olayları var mı konu aralarında veya herhangi bir yerde uzun zamandır tapatalki güncellemiyorum.
Android'de tapatalk in en son sürümünü kullanan arkadaşlar sizde reklam olayları var mı konu aralarında veya herhangi bir yerde uzun zamandır tapatalki güncellemiyorum.
Reklam yokAndroid'de tapatalk in en son sürümünü kullanan arkadaşlar sizde reklam olayları var mı konu aralarında veya herhangi bir yerde uzun zamandır tapatalki güncellemiyorum.
EkledimHocam sol üst köşede ayarların yanında arkadaş ekle olayı var oraya şu kodu yazarmısınız aynı yerden kendi kodunuzu bana gönderebilirsiniz.
My friend code:wdee1j0
(eklemek isteyen herkes ekleyebilir)
Powerbank falan al priz diplerinde süntünüp durmaBu arada %100 de pil koruyucu açma fikri iyiymiş
Ama bataryan bozulur böye, bak bana priz dibinde yatıp kalkıyorum.
İnşallah.Isallah derim geriye bakinca
Powerbank falan al priz diplerinde süntünüp durma
Bende olsaEvde var bir tane 10 binlik ama takmaya eriniyorum.
[MENTION=385184]rawkid[/MENTION] hocam şu kullanıcı adı değiştirmede 3. Hak varmı ? Birkaç arkadaş sanki değiştirmiş ti gibime geliyor ama :/ bilgi verirseniz sevinirim.
Neden ama iyi sarj ediyo 3 kez falanEvde var bir tane 10 binlik ama takmaya eriniyorum.
Yani sadece onlar kendileri kendi nicklerini değişebilir. Bizimkileri değil mi ?Herkese birer tane hak veriliyor. İkincil ya da üçüncül olarak sadece süper moderatörler ve onların üstleri yapabilir. Yani bizden umut bekleme![]()
Yani sadece onlar kendileri kendi nicklerini değişebilir. Bizimkileri değil mi ?şu ismimi kullanıcı adıma çevirme isteğim geldi
![]()
Gece sarja tak benimki 2400mah ablaminda var onunki 2200 mahBende olsagerçi bir gün idare ediyor pil 3200mah olunca
![]()
Benim telefon 3200Mah yalnız bank yoo bende .Gece sarja tak benimki 2400mah ablaminda var onunki 2200 mah
Air-ties modemlerde usb portundan bahsediyorsun değilmi hocam ?Ağdaki medya sunucumu teledonumdan ulaşabileceğim bir program varmı ?
Pc ve televizyon sunucuya bağlanıp video oynatabiliyor ama android cihaz için bir türlü bulamadım
Air-ties modemlerde usb portundan bahsediyorsun değilmi hocam ?
Air-tiesin yazılımı falan varsa belki vardır.
Seni burlarda gormuyorduk ooo[emoji1]İyi pazarlar
3200 mah ne yok artik benim powerbank yetmez ona senin 50 60 tl lik mahi buyuk bulman lazim ucuza bulamassinBenim telefon 3200Mah yalnız bank yoo bende .
Sadece 60 tl olsa ablamin notbugunun pili bozuktu 90 tl ye degisti adaptor girisi bozuktu bilgisayarcimiz adaptorun notbuga giren kismini degistirdi virus var format atilacakŞurası kopacak diye ödüm kopuyor. Ondan sonra 60 lira bayıl adaptöre.![]()
Aynen3200 mah ne yok artik benim powerbank yetmez ona senin 50 60 tl lik mahi buyuk bulman lazim ucuza bulamassin
Benim telefon 1500mah[emoji4]
Benimki 3 saat falan gider etkinkenAynenihtiyaç duymuyorum zaten gece tak 1 gün etkin kullan telefonu. Yolculuk da yapmadığıma göre okul zamanları sorun yok.
Superonline nin dandik modelinde de var o özellik bir kaç kere yapmıştım 3d film açtık evdeki kablosuz ürünler kafayı yedi film birine kadar aşırı frekans kirliliği olmuştu.
Superonline nin dandik modelinde de var o özellik bir kaç kere yapmıştım 3d film açtık evdeki kablosuz ürünler kafayı yedi film birine kadar aşırı frekans kirliliği olmuştu.