- Reaksiyon puanı
- 16,128
turkcell müzik var en para göz bu ...
3 aylık 1 TL aldıktan sonra almam zaten. Ben aradığım sanatçının tüm şarkılarını bulamıyorsam niye ayda 10 TL vereyim ki.Gencler bırakin şu paragöz spotifyı gelin Deezer 'a çok güzel
Deezer parali miGencler bırakin şu paragöz spotifyı gelin Deezer 'a çok güzel
UcretsizDeezer parali mi
Para veren icin evet guzel ama ucretsiz surumde istedigin sarkiyi bile secemiyorsun.Sacmaliga bak.Ama Deezerda istedigin sarkiyi dinliyorsun.Premiuim almaya gerek yok yani.Spotify iyidir. Hakkını veriyor. Premium hesap Deezer ile aynı ücret, değişen bir şey yok.
Deezer de reklam yokYanlış biliyorsunuz, Spotify da istediğiniz şarkıyı dinleyebilirsiniz. Sadece 2-3 parçada bir reklam girer araya o kadar. Deezer'da reklam var mı biliyorum.
Spotify Premium reklamsız ve çevrimdışı dinleme özelliği mevcut.
High ta 40 fps ile gta v oynamak...22 FPS ile GTA IV oynamak...
Monitor gelsin 90 ni zorlicam 😎High ta 40 fps ile gta v oynamak...
Guzel saat al derim![]()
![]()
![]()
Saat nasil arkadaslar? Gideri var mi? Saat begenemiyorum bir turlu Aliexpressten. Tavsiyeler dikkate alinir![]()
6.5 dolar[MENTION=352859]odessa[/MENTION]
O saatin fiyatı ne kadar? Ona göre yorum yapayım.
Mesajin sag veya sol alt bolumunde moderatore bildir butonu olmasi gerek. Oradan yapabilirsiniz.Reklam mesajlarını nereye şikayet ediyorduk arkadaşlar?
Forum reklamı değil reklam sms leri eksik kelime kullandım farklı anlam çıktıMesajin sag veya sol alt bolumunde moderatore bildir butonu olmasi gerek. Oradan yapabilirsiniz.
tiss.gtb.gov.trForum reklamı değil reklam sms leri eksik kelime kullandım farklı anlam çıktı))
Teşekkürlertiss.gtb.gov.tr![]()
Ben denedim ama aşırı müzik dinlemediğim için aylık 10TL çok gereksiz benim için.Bir kerr Deezer deneyin.Bir daha bırakmazsınız benden söylemesi.
Monitor ile nasıl olcak abiMonitor gelsin 90 ni zorlicam 😎
Kasa var monitor eksik 🙈Monitor ile nasıl olcak abi![]()
Televizyona falan baglaKasa var monitor eksik 🙈
bem kurdumda telefon durup dururken duygusal sarkilar acabiliyo :lol::lol::lol:Deezer'ı kurdum ve 15 günlük deneme verdi. Fakat tasarımı çok karışık geldi bana. Beğenirsem ilerleyen zamanlarda geçebilirim.![]()
Benim ilk izlenimim pek iyi değil.bem kurdumda telefon durup dururken duygusal sarkilar acabiliyo [emoji38][emoji38][emoji38]