- Reaksiyon puanı
- 1,876
Bizim buralarda sabahleyin biraz yağdı durdu, gece yağması dilekleriyle 

Yagmicak mis boluyo [emoji23] keske yagsa kar [emoji7]Bizim buralarda sabahleyin biraz yağdı durdu, gece yağması dilekleriyle![]()
[MENTION=385184]rawkid[/MENTION] belki bilgin vardır hocam şu ets 2 de hızlı giderken bir ses geliyor vinvinvin diye sanki lastik sürtüyor gibi bir şey nedir bilgin varmı?
Evet evetSağ şeritte oluyor o demiGerçek hayatta o uyuya kalan sürücülerin uyanması için ama oyunda abes olmuş.
Evet eveto amaçla olduğunu bilmiyordum ilk defa öğreniyorum Sağol abi
![]()
Valla bende bakıyorum motorda bir şey yok şimdi denedim o sağ şeridin üstünden gidiyorum o zaman ses geliyor sağolunİlk başta ben de bilmiyorum [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] söylemişti bana da. Motorun hasarlı olduğunu sanırdım bakıyordum hasar yok![]()
Valla bende bakıyorum motorda bir şey yok şimdi denedim o sağ şeridin üstünden gidiyorum o zaman ses geliyor sağolun![]()
Senin butonlari seveyim yanlis anlama[emoji4]o ses yer butonları neden oluyor yolun iki tarafında da var.
Telefondaki romu silip tekrar kurayımda şu tema çalışsın dedim demez olaydım
Cyanogen recovery kadar berbat bir recovery yok wipe data factory reset dedik tek şey bile silmedi stock rom atalım dedik flashtool hata verdi forumdaki hocamdan yardım istiyim dedim ttnet sağolsun internet gitti şuan kendimi banyodayken su kesilmiş her tarafı sabun bornoz giymiş adam gibi hissediyorum
Edit: mobil veriden girelim dedik dh gene çökmüş bütün bu aksilikler tesadüfmü -_-
:d :d :d :d3 kere ağza 3 kere burna sonra bütün vücudu iğne ucu kadar kuru kalmayacak şekilde yıka kesin çözüm.:laugh:
Senin butonlari seveyim yanlis anlama[emoji4]
Nerde eviniz bem boludanüzerinden geçmek zevkli oluyor ama manası çok kenardasın açıl kardeşim demek o buldun boş yolu kaldırıma çıkacan nerdeyse...
Nerde eviniz bem boludan
Izmir nasil kar yagdi mi sikayetci misin bem boluda kar yagdi ama 3 gun once ve bir daha yagmadi[emoji33]izmir de.
Özetim.Kar yağsa okullar tatil olsa, dolar düşse sistem toplasak oyun oynasak.
Spotify milleti soyacak kesinnSpotify neyi saçmalıyor ödeme alınmadı bilgileri güncelle filan çok can sıkıcı.
Izmir nasil kar yagdi mi sikayetci misin bem boluda kar yagdi ama 3 gun once ve bir daha yagmadi[emoji33]