Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Abi sende burdaydın dimiHakkı , tolga , otoparktan and ve ofistekiler de ordaydı. Gitmeyi planlıyordum ama nasip olmadı.

Abi sende burdaydın dimiHakkı , tolga , otoparktan and ve ofistekiler de ordaydı. Gitmeyi planlıyordum ama nasip olmadı.
![]()
Tarihinin gectigini anlayan kaymak hemen önlemini almış. Yedirmedi de dövdürmedi de kendini![]()
[MENTION=2]Troy[/MENTION] un boş bir zamanını bulursak eğer sakaryada takipçi buluşması yaparız.Abi sende burdaydın dimibiz bir ara bir şeyler düzenlesek
okul olmasa gelirdim bende
Apple Music Twitter ve Facebook'da Türkçe paylaşım yapıyor ama hala kullanamıyoruz. Hayırdır.
Sen Apple Music istersin adamlar sana Apple Pay'i getirir.
![]()
Bir yandan sevinmedim değil açıkçası, darısı Music servisine.
Aslında suç Apple'da değil. Kendilerini çok değerli sanan Türk'lerde. Bir telif vermediler. Apple servisi açsın ama Türkçe içerik olmasın.
Sen Türklere yani bizlere nasıl hakaret edersin??. Yazdıklarına dikkat et !!!Aslında suç Apple'da değil. Kendilerini çok değerli sanan Türk'lerde. Bir telif vermediler. Apple servisi açsın ama Türkçe içerik olmasın.
Sen Türklere yani bizlere nasıl hakaret edersin??. Yazdıklarına dikkat et !!!
Demekki applede bir sey varApple bağımlılığı neler dedirtiyor![]()
Onun devası var, benim sinavlarin devasi yok. Varda zor işYemişim Apple'yi.Benim başım ağrıyor.![]()
![]()
Senin sınavların devası yok da benim vizelerin var mı? Aslında var da zor iş.Onun devası var, benim sinavlarin devasi yok. Varda zor iş![]()
Sen Apple Music istersin adamlar sana Apple Pay'i getirir.
![]()
Bir yandan sevinmedim değil açıkçası, darısı Music servisine.
Yalnız apple pay ile easypay farklı olaylar. Yanlış anlaşılma olmasın.
Allah allah elma ne zamandan beri başı ağrıtıyor ? Afiyet olsun bu arada [emoji1]Yemişim Apple'yi.Benim başım ağrıyor.![]()
![]()
Öyle pahalı meyve olunca ağrıtıyor ya. [emoji14]Allah allah elma ne zamandan beri başı ağrıtıyor ? Afiyet olsun bu arada [emoji1]
Allah allah elma ne zamandan beri başı ağrıtıyor ? Afiyet olsun bu arada [emoji1]