- Reaksiyon puanı
- 1,877
Emin ol öyle olması daha iyi.
Aynen, bir yandan haklılar da ben toparlayamadım bir türlü.
Emin ol öyle olması daha iyi.
Abi yediğim ders içtiğim ders ..... ders yani :/ o moda getirdiler bizi.Aynen, bir yandan haklılar da ben toparlayamadım bir türlü.
Sizin iyimiş bize tek haftada vurup geçtiler7 dersimiz var. Mesela bu hafta pazartesi , çarşamba ve cuma olmak üzere 3 vize var. Haftaya salı iki vize ;perşembe ,cuma birer vize var.
Merhaba ve hoşça kalın cemaat
Bir super moderator kaybettik[emoji26]Merhaba ve hoşça kalın cemaat
Mutfaktaydım tezgahtaki bardak sağa sola gitti durdu lambalara baktığımda sallanan lamba yoktu...İstanbul'da oturanlar deprem olmuş hisseden varmi ? 1-2 saniye sallamis hafifce (ben hissetmedim de hisseden baya arkadas var)
Merhaba ve hoşça kalın cemaat
Bem cok korktum ev sallandi cok az ama bem tam anlayamamistim annem babam uyuyoduİstanbul'da oturanlar deprem olmuş hisseden varmi ? 1-2 saniye sallamis hafifce (ben hissetmedim de hisseden baya arkadas var)
Bilgisayar bozuldu bizim emektar 8 bip veriyor kesin ekran kartı yandı çok ısınıyordu
Abi internette baktım ekran kartı chipset sorunu pek çözüm bulamadım ben ama :/ anakartı bi fırınladım ama yarın bir daha fırınlayayim bakayjm abi bildiign başka bir şey vsrmi ?kartı söküp dene hala öterse ramleri tek tek dene.
Abi internette baktım ekran kartı chipset sorunu pek çözüm bulamadım ben ama :/ anakartı bi fırınladım ama yarın bir daha fırınlayayim bakayjm abi bildiign başka bir şey vsrmi ?
Yok temizledim abi her yerini zatenfırınlamadan önce yıkaman gerek toz olmasın.
Hayat boyu bitmeyecek yorgunluk. Şimdiden alışmaya başla. Ben üniversitede daha iyi anladım bunu.Haftanin bitmesine 4gun var okulun bitmesine 8 ay yaklasik diyelim +yorgunluk ve sonuc= offff [emoji36] [emoji36] [emoji36] [emoji36] [emoji36]
Arkadaşlar Dropbox'ta yaklaşık 15-20 GB lık bir yedeğim var bunu OneDrive ye kolay yoldan indir yükle yapmadan transfer etme yöntemi var mı?