Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Başlı başına işkence o uzunluk.o kadar uzun ki aynı anda açtığın bir dizi ile iki tane standart film izliyorsun bu sürede.![]()
Başlı başına işkence o uzunluk.o kadar uzun ki aynı anda açtığın bir dizi ile iki tane standart film izliyorsun bu sürede.![]()
Sağol abi aynı modelvalla köpük bastı her tarafı bicibici oynuyoruz bildiğin ya
köpüklü banyo gibi mutfak ama hallettik keşke resim cekseydim
![]()
Valla hiç anlamadık abi içerde oturuyorduk kardeşim şans eseri gidip bakmış her yer köpük bizde anlamadık abi nasıl olduköpük nereden çıkıyor?
Poyraz Karayel iyi kalitesi yüksek.
Valla hiç anlamadık abi içerde oturuyorduk kardeşim şans eseri gidip bakmış her yer köpük bizde anlamadık abi nasıl oldu![]()
Yok abi baktık da makinaya yan tarafından gelmiş valla çok ilginçli...arkasında siyah renkli kısım havalandırma kısmı olabilir yada lavabodan çıkmış olabilir.
köpük nereden çıkıyor?
Poyraz Karayel iyi kalitesi yüksek.
Poyraz'ın 1. Sezonu şahaneydi ama şimdi biraz abartılı olmuş Ayşegül-Poyraz muhabbeti iyi baydı beni. Biraz atraksyon olsa...
Abi bende izliyordum aksiyon vardı azalmış gibi :/baymaz baymaz...
Abi bende izliyordum aksiyon vardı azalmış gibi :/
Dün tv de geziniyorum, bir baktım evli ve öfkeli diye bir şey var. Adam alıntıya kafa atmış bildiğin açıkçası yuh dedim ya türklerin dizi anlayışı işte ne dersin![]()
az sonra...
var bişeyler.
Hızlı ve öfkeliözgün bir dizi ki o orjinali ne?
BENFICA 1-0 GALATASARAY beyler yavaş gelin beh :/
Hocam teşekkür ederim fakretmedim o konuyuBuradan devam edelim
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=434628
Aynen hocam yeni başladı suan bende aynısını yaşıyorumTapatalkın geç bildirim vermesi de beni bitiriyor bu ne yav?
Elinde reçetede ki ilaçları bulunuyordu. Yani olan ilacı vermemek ve başka bir ilacı vermek. Elinde reçetede ki ilaçları varsa aynısını vermesi zorunlu diye biliyorum. Şikayet edecek merciyi bilen varsa alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim. İyi günler.[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] aynı etken maddeli muadil ilaç vermiştir. Yani diğer reçetede yazan ilacın tıpa tıp aynısı olan farklı bir ilaç. Eczanenin o an elinde aynı ilaç olmayabilir, yada yazılan diğer ilacın farklı fazla çıktığından dolayı muadil ilacı verebilir. Bu tamamen yasal olan bir olay. Şikayet etsende bir şey çıkacağını zannetmiyorum.