Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Özelden at qbi çatlarım meraktanBiz MHG'yizaçılımı söylemem
![]()
Özelden at qbi çatlarım meraktanBiz MHG'yizaçılımı söylemem
![]()
AynenTapatalk'a chat özelliği gelmiş ilginç![]()
[MENTION=7759]duhan[/MENTION].Sosyal a attım[emoji4]
euheueheuehehr[MENTION=7759]duhan[/MENTION].Sosyal a attım[emoji4]
Lan euheueheuehehr![]()
duhan.Sosyal değil hafı Duhan.SoysalOğlum girsene chat e[emoji23]
Abi valla öyle oldu kusura bakmaSohbete dönmüş burası.Bildirimler kesilmiyor.
duhan.Sosyal değil hafı Duhan.Soysal
Onu geçtim soysal sosyal değil .p detaya dikkati cimbizla bu arada özel calismiyor bıroBüyük harfle yazdım. Küçük harf oldu. Tapatalk gıcık kaptı
Onu geçtim soysal sosyal değil .p detaya dikkati cimbizla bu arada özel calismiyor bıro
Mesaj gidiyor sana ama :/Dur tekrar mesaj atıyım olmazsa konu atarım.
Mesaj gidiyor sana ama :/
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] [MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] whatsapp denen bir nimet var deneyin isterseniz![]()
Evet söyledi abi uğraşıyoruz burda yapmaya [MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION]Abi sebebini söyledim.
Abi sebebini söyledim.
Kaçırdım geriye gitmek istemiyorum [emoji12]
Kaçırdım geriye gitmek istemiyorum [emoji12]
Abi etse etse, 30 posttur. Mesajlar silinebilir hiçbir sorun yokBir dunya sosyal ag var en kotu forumda ozel mesaj var. Cok fazla mesaj kirliligi olmus burada. Mumkunse alternatiflere yonelin.
30 post azmi? Zaman tunelini felc etmeye yeter. Neyse konu daha fazla uzamasin bence.Abi etse etse, 30 posttur. Mesajlar silinebilir hiçbir sorun yokgeriye değil artk ileri bakmqliyiz . Şuan emin ol uğraşıyoruz yapmaya.
Edit: 30 bile fazla
Biraz anlayış lütfen.30 post azmi? Zaman tunelini felc etmeye yeter. Neyse konu daha fazla uzamasin bence.
Siz şu ergenler kulübünü kurun bencebu ne arkadaş mesajları sadece okuması kaç dakika sürdü