leanardo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
bende 2 sene önce aldım üye oldum zamundaya birkaç ufak boyutlu program indirdim kapanmasın diye arada giriyorum
Hocam bir yardım eder misiniz? İos 9.1 betadan 9.0.2 ye düşürüdüm. İtunes backup 9.1 olduğu için olmadı. Wondersharein yazılımı vardı indirdim. Ama paralı. Backupın içindekileri almak için ne yapmalıyım?
zamunda.net deyince benim aklıma iyi şeyler gelmiyor hala faal olması garip...
ula google foto resimlere ne oluyor?
Ekli dosyayı görüntüle 13872
![]()
filesystem:chrome-extension://fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl/temporary/screencapture-forum-shiftdelete-net-konu-disi-5756-soyle-rahatla-3025-html-1445187068250.png
filesystem:chrome-extension://fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl/temporary/screencapture-forum-shiftdelete-net-konu-disi-5756-soyle-rahatla-3025-html-1445187068250.png
Hocam bir yardım eder misiniz? İos 9.1 betadan 9.0.2 ye düşürüdüm. İtunes backup 9.1 olduğu için olmadı. Wondersharein yazılımı vardı indirdim. Ama paralı. Backupın içindekileri almak için ne yapmalıyım?
Mecbur o backup'ı 9.1 çıkınca kullanabileceksiniz ancak.
Hocam yalan o programlar içinden birşey alamazsın. Yedekten 9.1 yükle içindekileri al sonda geri düşür.
Neden ki?
bilmem torent olunca hepsine soğuk bakıyorum yazılımcı da değilim olsaydım ayvayı yerdi onlar...
Bende sadece film ve dizi. Oyunları kesinlikle indirmem.
windows ile mi? ben bu iş için linux mint kullanıyorum ...
Ben Mac mini kullanıyorum sadece bunun için. Televizyona bağlı. Yurtdışından almıştım iyi bir fiyata.
Bu zamana kadar klavye kısayollarının amca yüzde 20'si i kullandım. Şimdi bu kısayolların tümü sınavda sorulacak. Nasıl aklımda tutacağım bunları?![]()
Sınav dediğim vize. Bilgi teknolojileri ve uygulamaları diye ders var.Onda bilgisayarın en ince ayrıntılarını görüyoruz.Ne sınavı?
yavaşmış ulaknet
Abi iyi hoşta upload da kota ya giriyor benim işim genellikle upload da oluyor. Bence ya Uydunet ya da ttnet 250 gb akn li bir tarife yada sınırsız akk![]()
Turkcell Superonline dışında i.s.s. almıcan...
Abi iyi hoşta upload da kota ya giriyor benim işim genellikle upload da oluyor. Bence ya Uydunet ya da ttnet 250 gb akn li bir tarife yada sınırsız akk
Öylemi o zaman kullanılabilir. Fiyat performans olarak nedir? Kaç gb akk kaç mb down up speed ve kaç tl ayda ? Yordum qbi amao 3g için geçerli fiberde upload dahil değil.
yavaşmış ulaknet
Abi sen öyle deyince gelmedi çok sağol[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] aman [MENTION=105823]bt38[/MENTION] gelmeden![]()
Upload dikkatimi çekti evetDown yavaş ama uploadın down hızına göre bu kadar az olması ilginç. Down hızı sınırlanmış olabilir belki
aynen kısmışlardır downloadı vicdansızlarDown yavaş ama uploadın down hızına göre bu kadar az olması ilginç. Down hızı sınırlanmış olabilir belki
Öylemi o zaman kullanılabilir. Fiyat performans olarak nedir? Kaç gb akk kaç mb down up speed ve kaç tl ayda ? Yordum qbi ama![]()