MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Sdn forumları uygulamasını deneyebilirsin ara sıra çöküyor ama idare eder
Yok hocam o çok kötü. Tapatalk onun yanında uzay teknolojisi.
Sdn forumları uygulamasını deneyebilirsin ara sıra çöküyor ama idare eder
ne güzelBugün Konak'a gittim. 45 dakika sürdü. Dönüş de 1 saat. Neredeyse hep ayaktaydım.![]()
Buraya "Toplu taşıma dramdır" yazdım. 5 dakika sonra otobüste bir kızla tanıştım.![]()
Resmiyet is Loading... [emoji14]İyi geceler.
fiyat aralığı ve aradığın özellikleri söylersen yardımcı olabilirim![]()
sen ne önerirsin?![]()
Android düşünüyorsan yeni nexus harici almak mantıklı olmaz bence.
Windows 10 lu telefonlar gelecekti onlar ne oldu. Bence artık ios ve android sıkmaya başladı. Mobil dünyaya yeni bir heyecan gelmeli. Önceden her yeni ios ve android sürümü çıkınca bi heyecan olurdu artık beni heyecanlandırmıyor yeni sürümler ve yeni cihazlar. Sanki artık tıkandılar gibime geliyor. Ya da ben bıktım.
Yazılım desteği için nexus alınabilir ama kameraları çok dandik oluyorAndroid düşünüyorsan yeni nexus harici almak mantıklı olmaz bence.
Windows 10 lu telefonlar gelecekti onlar ne oldu. Bence artık ios ve android sıkmaya başladı. Mobil dünyaya yeni bir heyecan gelmeli. Önceden her yeni ios ve android sürümü çıkınca bi heyecan olurdu artık beni heyecanlandırmıyor yeni sürümler ve yeni cihazlar. Sanki artık tıkandılar gibime geliyor. Ya da ben bıktım.
Yazılım desteği için nexus alınabilir ama kameraları çok dandik oluyor
yazılım işini romlarla veya portlamalarla çözeriz de kamera ve ses kalitesi iyi olan bir cihaz almak lazım![]()
ahahahh sizde de mi var ondan. Bizim zamanımızda da vardı coğrafyacı sevinç hocamız. Coğrafya dışında her konuda konuşurduk dersteCevap anahtarına 60 veren hoca icat etmişler onuda bizim sınıfa vermişler
tür:dram Imdb:8,9Elektirikler gitti bütün mahalle karanlığa gömüldü telinde sarj %35 [emoji1]
İşte beklediğimiz hareketler, alkışlıyorum :thumbup1:Aman telefin muhabbetine baslamadan uyariyim sizi. Lutfen konu acin veya acilmis guncel konulardan devam edin![]()
Şöyle bir eski mesajlarıma bakıyım dedim de pek temiz bir geçmişim yokmuş onu farkettim :mrgreen: Gün geçtikçe daha da olgunlaşmışım. İlk üye olduğum zamanlarda yazdıklarıma baktım da şimdi velet dediklerim gibi yazıyormuşumby_hacker nickiyle başladığım forum üyeliğim mic check nickiyle mod. adayı olarak devam ediyor. Nerden nereye la
Bu mesajlar kalsında gün geçtikçe kendime bakıyım ne olmuşum neler öğrenmişim
![]()
Şöyle bir eski mesajlarıma bakıyım dedim de pek temiz bir geçmişim yokmuş onu farkettim :mrgreen: Gün geçtikçe daha da olgunlaşmışım. İlk üye olduğum zamanlarda yazdıklarıma baktım da şimdi velet dediklerim gibi yazıyormuşumby_hacker nickiyle başladığım forum üyeliğim mic check nickiyle mod. adayı olarak devam ediyor. Nerden nereye la
Bu mesajlar kalsında gün geçtikçe kendime bakıyım ne olmuşum neler öğrenmişim
![]()
Yaşlanıyoruz derken. Daha yaş kaç, dur bakalım.![]()
İos 9.1 de aldığım backup'ı 9.02'de kullanabilir miyim?
Hayır bende olmadı.
Mayk çekçim bende baktım da oraya buraya böyle atar gider yapmalar falan bende The_Destroyer dı hatırlar bazıları cidden varmı hatırlayanlarŞöyle bir eski mesajlarıma bakıyım dedim de pek temiz bir geçmişim yokmuş onu farkettim :mrgreen: Gün geçtikçe daha da olgunlaşmışım. İlk üye olduğum zamanlarda yazdıklarıma baktım da şimdi velet dediklerim gibi yazıyormuşumby_hacker nickiyle başladığım forum üyeliğim mic check nickiyle mod. adayı olarak devam ediyor. Nerden nereye la
Bu mesajlar kalsında gün geçtikçe kendime bakıyım ne olmuşum neler öğrenmişim [emoji14]
Baktım zamunda.net üye alımları açık farklı ip'lerden üyelik aldım. Kaçırmayın beyler adamlar Torrent'in babası.