Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bugün Konak'a gittim. 45 dakika sürdü. Dönüş de 1 saat. Neredeyse hep ayaktaydım. :D
Buraya "Toplu taşıma dramdır" yazdım. 5 dakika sonra otobüste bir kızla tanıştım. :D
ne güzel :) benim karşıma çıkıcak biri ama çok naz yapıyor :D Bir türlü ortaya çıkmadı

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
sen ne önerirsin? :)

Android düşünüyorsan yeni nexus harici almak mantıklı olmaz bence.
Windows 10 lu telefonlar gelecekti onlar ne oldu. Bence artık ios ve android sıkmaya başladı. Mobil dünyaya yeni bir heyecan gelmeli. Önceden her yeni ios ve android sürümü çıkınca bi heyecan olurdu artık beni heyecanlandırmıyor yeni sürümler ve yeni cihazlar. Sanki artık tıkandılar gibime geliyor. Ya da ben bıktım.

Reaksiyon puanı
24
Şappur şuppur beni öp
Çıttır çıttır beni ye
Onlar acı ben tatlı
Benden başka böyle var mı

-Android'in gözünden telefon şarjı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Windows 10 lu telefonlar gelecekti onlar ne oldu. Bence artık ios ve android sıkmaya başladı. Mobil dünyaya yeni bir heyecan gelmeli. Önceden her yeni ios ve android sürümü çıkınca bi heyecan olurdu artık beni heyecanlandırmıyor yeni sürümler ve yeni cihazlar. Sanki artık tıkandılar gibime geliyor. Ya da ben bıktım.

Bence olması gereken bu. Bir sürüm çıktığı zaman insanlar "Vuhuuu... Bunu bekliyorduk!" dememeli, bu olgunlaşmamış bir sektörün sorunudur. Artık sektör olgunlaştı, insanların beklentilerini karşılıyor ve insanlar yeni ile pek ilgilenmiyor. Çünkü işini görüyor, sorun çıkarmıyor.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yazılım desteği için nexus alınabilir ama kameraları çok dandik oluyor :)
yazılım işini romlarla veya portlamalarla çözeriz de kamera ve ses kalitesi iyi olan bir cihaz almak lazım :)

Reaksiyon puanı
16,128
Yazılım desteği için nexus alınabilir ama kameraları çok dandik oluyor :)
yazılım işini romlarla veya portlamalarla çözeriz de kamera ve ses kalitesi iyi olan bir cihaz almak lazım :)

iBtrin9otdFhrCSqgR01SZnjqtgp9EAiOu7bBBNEr67_YmbWm9W26ybbq_BTctWc8XH3Hw6suw_6O4tXYgoNLXx2hZmdoFkhMoJr6H32lPWoER3oY1t6TWcI3g_ysZJb-K-gIcpasn5Iw0insdrRRZDI1UhytZEYEQCq7wVxQwlLAHHdpBcAkLc7V3fdsObo_3SmJ5JhSbvmemxNriXeyB9WZz4OiT_fXnrAnpOMVrInZ76Pc2Zv5liRg1_YrrqHib6ImIN-FQQRUF0I_Yk2poZbmfK43Y5UpuHWpvNhtgJAwgXmR39YpycTJBINyXDRMZcmgg2Jd12dFEcdSpdsJZI5iSkm4dm_PkjRNncblo3rALvkRX0GMzWolA4enIeoqiN8DZOS2LH3YmgIRo4Fjr_m3bhEPW4zrgUOc41fGpYtgUywiKPh3qSfhx55AcXhs2c5AsWuQAbONglzxBwaAPYdDKTSqENodOduhwCx4xnyLy5EQzWrngUj0_MnVbjLGo303b5dexyG9oqoeo4ZTsza4kEU0DseRwDWX2jQsF0=w847-h635-no

bundan dandik olamaz ama nexus kamera kalitesi artmış sonuçta o bir cep telefonu dslr kamera değil ki.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Cevap anahtarına 60 veren hoca icat etmişler onuda bizim sınıfa vermişler
ahahahh sizde de mi var ondan. Bizim zamanımızda da vardı coğrafyacı sevinç hocamız. Coğrafya dışında her konuda konuşurduk derste :D

Elektirikler gitti bütün mahalle karanlığa gömüldü telinde sarj %35 [emoji1]
tür:dram Imdb:8,9

Aman telefin muhabbetine baslamadan uyariyim sizi. Lutfen konu acin veya acilmis guncel konulardan devam edin :)
İşte beklediğimiz hareketler, alkışlıyorum :thumbup1:

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Şöyle bir eski mesajlarıma bakıyım dedim de pek temiz bir geçmişim yokmuş onu farkettim :mrgreen: Gün geçtikçe daha da olgunlaşmışım. İlk üye olduğum zamanlarda yazdıklarıma baktım da şimdi velet dediklerim gibi yazıyormuşum :) by_hacker nickiyle başladığım forum üyeliğim mic check nickiyle mod. adayı olarak devam ediyor. Nerden nereye la :D Bu mesajlar kalsında gün geçtikçe kendime bakıyım ne olmuşum neler öğrenmişim :P

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Şöyle bir eski mesajlarıma bakıyım dedim de pek temiz bir geçmişim yokmuş onu farkettim :mrgreen: Gün geçtikçe daha da olgunlaşmışım. İlk üye olduğum zamanlarda yazdıklarıma baktım da şimdi velet dediklerim gibi yazıyormuşum :) by_hacker nickiyle başladığım forum üyeliğim mic check nickiyle mod. adayı olarak devam ediyor. Nerden nereye la :D Bu mesajlar kalsında gün geçtikçe kendime bakıyım ne olmuşum neler öğrenmişim :P

Hocam siz beni Technopatta görcektiniz[emoji23]

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26

Yaşlanıyoruz dostum :D

Bende eski mesajlarıma bakınca ne kadar düzgün tertipli yazıyormuşum diyorum. Şimdi konu açarken dikkat ediyorum bi :D

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Yaşlanıyoruz derken. Daha yaş kaç, dur bakalım. :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İos 9.1 de aldığım backup'ı 9.02'de kullanabilir miyim?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Şöyle bir eski mesajlarıma bakıyım dedim de pek temiz bir geçmişim yokmuş onu farkettim :mrgreen: Gün geçtikçe daha da olgunlaşmışım. İlk üye olduğum zamanlarda yazdıklarıma baktım da şimdi velet dediklerim gibi yazıyormuşum :) by_hacker nickiyle başladığım forum üyeliğim mic check nickiyle mod. adayı olarak devam ediyor. Nerden nereye la :D Bu mesajlar kalsında gün geçtikçe kendime bakıyım ne olmuşum neler öğrenmişim [emoji14]
Mayk çekçim bende baktım da oraya buraya böyle atar gider yapmalar falan bende The_Destroyer dı hatırlar bazıları cidden varmı hatırlayanlar :D

Reaksiyon puanı
16,128
ula google foto resimlere ne oluyor?
Ekli dosyayı görüntüle 13872
screencapture-forum-shiftdelete-net-konu-disi-5756-soyle-rahatla-3025-html-1445187068250.png

filesystem:chrome-extension://fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl/temporary/screencapture-forum-shiftdelete-net-konu-disi-5756-soyle-rahatla-3025-html-1445187068250.png

filesystem:chrome-extension://fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl/temporary/screencapture-forum-shiftdelete-net-konu-disi-5756-soyle-rahatla-3025-html-1445187068250.png

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Telefonum yine gebermişti. Evde 10 yıllık usb hub buldum. Şaka yapmıyorum. Telefonu canlandırdım tekrar. iCloud yedeklemesi iOS 9.1 de olduğu için yükleyemedim. Yedeklemedeki fotoğrafları nasıl alcam?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Sözde bu gün oturup proje falan çizcektim sabah beri dışarda zaman geçirdik [emoji1]

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Baktım zamunda.net üye alımları açık farklı ip'lerden üyelik aldım. Kaçırmayın beyler adamlar Torrent'in babası.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Baktım zamunda.net üye alımları açık farklı ip'lerden üyelik aldım. Kaçırmayın beyler adamlar Torrent'in babası.

Hocam bir yardım eder misiniz? İos 9.1 betadan 9.0.2 ye düşürüdüm. İtunes backup 9.1 olduğu için olmadı. Wondersharein yazılımı vardı indirdim. Ama paralı. Backupın içindekileri almak için ne yapmalıyım?

Reaksiyon puanı
16,128
zamunda.net deyince benim aklıma iyi şeyler gelmiyor hala faal olması garip...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...