Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Steve Jobs tan sonra Ios gerileme dönemine girdi. (yazılımsal olarak) ios 7 çok stabildi ama 8 ve 9 hiç stabil değil. ara ara kasılmalar var ve bu beni delirtiyor :) sırf bunun için JB den vazgeçip ios 9.0.2 yüklemiştim. şimdi de 9.1 beta 5 kullanıyorum ama kasılmalar hala devam ediyor
Android'e geçeceksin yani? :) Ne almayı düşünüyorsun abi?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Steve Jobs tan sonra Ios gerileme dönemine girdi. (yazılımsal olarak) ios 7 çok stabildi ama 8 ve 9 hiç stabil değil. ara ara kasılmalar var ve bu beni delirtiyor :) sırf bunun için JB den vazgeçip ios 9.0.2 yüklemiştim. şimdi de 9.1 beta 5 kullanıyorum ama kasılmalar hala devam ediyor

Aynen abi. Beta 5 de adam olmamış. Keşke İos 8'e döndürme şansı olsaydı. İtunes dışındaki yazılımlarla bir yolu var mıdır?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Reaksiyon puanı
16,128
iphone'da romlama yok mu? androidli de varsa düşük rom atabiliyorsun ilginç...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Keşke benim iPhone 6'yı ios 8.3 'de bıraksaydım.

keşke :)
Aslında HB'de G3 (32GB) 1230'dan satılıyor. Onuda düşünebilirsin. :)

LG alır mıyım bilmiyorum :) teşekkürler öneri için :)

iphone'da romlama yok mu? androidli de varsa düşük rom atabiliyorsun ilginç...

rom yükleme olmadığı gibi belli bir zaman sonra eski sürümlerin desteği de kesiliyor. Apple dayatması yüzünden çoğu uygulamalar ios 7 ve üzerinde çalışıyor. İlla güncel sürüme geçmeye zorluyorlar :)

Reaksiyon puanı
16,128
keşke :)

LG alır mıyım bilmiyorum :) teşekkürler öneri için :)

rom yükleme olmadığı gibi belli bir zaman sonra eski sürümlerin desteği de kesiliyor. Apple dayatması yüzünden çoğu uygulamalar ios 7 ve üzerinde çalışıyor. İlla güncel sürüme geçmeye zorluyorlar :)

yeni al yada git diyor...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
aynen öyle malesef. Telefonların yavaşlaması veya kasıntı yapmaları da bu yüzden zaten. Yeni güncellemeler ile eski cihazları yavaşlatıyorlar ki sen yeni telefon alma zamanı geldi diyesin.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Misafir geldi cocugu daha 1 yasini yeni gecmis odama bi girisi var ayni polat alemdar. Kapiyi sert bi sekilde acip tip tip bakti sonra iki eli yanda sallana sallana gitti :D videoya ceksem gulme krizine girerdiniz :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Misafir geldi cocugu daha 1 yasini yeni gecmis odama bi girisi var ayni polat alemdar. Kapiyi sert bi sekilde acip tip tip bakti sonra iki eli yanda sallana sallana gitti :D videoya ceksem gulme krizine girerdiniz :D

Bizimki de gelir gelmez kucağıma hopluyor yağ çekiyor amacı pc ama ben saklıyorum ağlasa da vermiyorum. (Ağır minecraft hastası)

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Elektirikler gitti bütün mahalle karanlığa gömüldü telinde sarj %35 [emoji1]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
ESHOT dramdır filan dedim ama bi' kızla tanıştım. :lol:

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Aman telefin muhabbetine baslamadan uyariyim sizi. Lutfen konu acin veya acilmis guncel konulardan devam edin :)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ya ben şu Tapatalk'ı bir çözemedim.. Şifre falan bir şeyler giriyorum ama geçersiz diyor. Arayüzü de pek kolay gelmedi bana. Ben en iyisi düz devam edeyim.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ya ben şu Tapatalk'ı bir çözemedim.. Şifre falan bir şeyler giriyorum ama geçersiz diyor. Arayüzü de pek kolay gelmedi bana. Ben en iyisi düz devam edeyim.

Hocam ilk başta forum üyeliğinizi değil tapatalk üyeliğinizi gireceksiniz. Sonra forum ekle diyip sdn forum üyeliğinizi gireceksiniz. Aslında gerçekten güzel bir uygulama. Üstelik beğen butonu da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...