Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
9 saatim dershanede geçti kafa diye bir şey kalmadı
Aynı hesap 9 saat okulda geçiyor bizim kurs...9 saatim dershanede geçti kafa diye bir şey kalmadı
Az önce 50 mbps 150 gb akk render bilmem ney dedi 69 TL dedi yarın arayacaklar detaylı bilgi alayım. Taahhüt süresini filan öğreneyim.bizim ki 50mbps 150gb akk + tel + turkcelltv+ box 89lira galiba turbo tuşunu kullandırtmıyor gort suyunu çıkartmış galiba 75gb çok az 150gb bile yetmiyor adam notebook +tel +tablet ile interneti sömürüyor...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yo izmir bornova da rahat takıyorum kulaklığı led zeppelin,korn,metallica,iron maiden,dumanguns n' roses ... Cem Karaca dinliyorum...
Aynı hesap 9 saat okulda geçiyor bizim kurs...
Aynı kafadayız raad olHaftaiçi dershanenin olduğu zamanlar 9 saat yine. Ama dershanedekiler hızlı işlediği için kafa kalmadı ben de. Komik olaylar oldu baya.
Az önce 50 mbps 150 gb akk render bilmem ney dedi 69 TL dedi yarın arayacaklar detaylı bilgi alayım. Taahhüt süresini filan öğreneyim.
Aynı kafadayız raad olbendensin...
... bende bugün acayip şeyler yaşamadım değil valla kızlı Erkekli neler yaptık [emoji14]Hocaya zaa dedim. Diyen arkadaş sussun dedi. Trollendim. Merdivende dururken ayağım kaydı düşüyordum kızlara rezil oldum. Ağzımdan küfürler kaçtı derste hocalar duymadı.
... bende bugün acayip şeyler yaşamadım değil valla kızlı Erkekli neler yaptık [emoji14]
:lel:Ne yaptınız[emoji23]
Ya eueheueh[emoji3][emoji3] anlatsana
Ya eueheueh![]()
Cevap anahtarına 60 veren hoca icat etmişler onuda bizim sınıfa vermişler
Beraber meyve suyu icip derslerden konustular, sonra dagildilar..Merak ettim ya anlatsana[emoji3][emoji3]
Beraber meyve suyu icip derslerden konustular, sonra dagildilar..
Insanlık hali [emoji14]İnsan ekmek almayı unutur mu ya ?
Insanlık hali [emoji14]
Üşeniyorum markete gitmeyi. :mrgreen: Gitmemeye de karar verdim. :sleep:
Bende aşırı üşenirim ama temiz hava aldıktan sonra iyiki gitmişim derim hep üşenme git al gelÜşeniyorum markete gitmeyi. :mrgreen: Gitmemeye de karar verdim. [emoji99]
Abi İOS'i bırakıyor musun?![]()
Ekmekle yapacağın çılgınlıkları düşün [emoji14] (en fazla karnın doyacak)[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] O yönden sıkıntı yok , bulunuyor ekmek.
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Dışarıdaydım zaten.O yönden unutmak koydu biraz.1 saattir otobüsün içindeydim ya . :hammer:
Anlatacam kardeşim özelden akşamMerak ettim ya anlatsana[emoji3][emoji3]
Tespit detected abiBeraber meyve suyu icip derslerden konustular, sonra dagildilar..
Ekmekle yapacağın çılgınlıkları düşün [emoji14] (en fazla karnın doyacak)
Anlatacam kardeşim özelden akşam![]()
Tespit detected abi![]()
Tamam :☺Anlat kardeşim[emoji3]