Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Gece onlar birde gündüz ses sistemi kullanamıyoruz hemen güvenlik geliyor çok gıcık bir durum...Kuru gürültü olsa neyse de , öyle böyle bir ses değil. [emoji14]
Gece onlar birde gündüz ses sistemi kullanamıyoruz hemen güvenlik geliyor çok gıcık bir durum...Kuru gürültü olsa neyse de , öyle böyle bir ses değil. [emoji14]
Kulaklıkla ya da ses kısık şekilde zevki çıkmıyor.Gece onlar birde gündüz ses sistemi kullanamıyoruz hemen güvenlik geliyor çok gıcık bir durum...
Ev müstakil olsa büyük kolonlar var pardon canavarlar var yeri göğü inletiyorlar ama kullanamıyoruz. Yüksek ses çok hojdir eamae beneaneo yüzden bu küçük devi:
![]()
aldık bu ikinci ilk md2012 benim ki md3012...
Ev müstakil olsa büyük kolonlar var pardon canavarlar var yeri göğü inletiyorlar ama kullanamıyoruz. Yüksek ses çok hojdir eamae beneane
Apartman dairesinde oturmak demek gece yukardan gelen sesleri ( -_- ) kabullenmek demek.
Life is Strange candır.
Günaydın ben okula [emoji24]
Bendeki 1. Bolum sadece o da [MENTION=312196]edox[/MENTION] vesilesiyle kutuphanemde :mrgreen: ama begenirsem diger bolumleride alicam.Life is Strange candır.
Ben bir oyunun müzikleri bu kadar iyi olabileceğini bu oyun sayesinde anladım.
Breton - got well soon (4. Bölüm)
4 bölümü bitirdim şimdi 5in çıkmasına sayılı gün kaldı hemen onu da oynayacağım.
yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim :laugh: eski apartmanımızda en alt katta bi abi oturuyordu.son ses müziği bir açıyordu bütün apartman sallanıyordu.aman siz onun gibi yapmayınbu minik de baya manyak bass veriyor 3'' disketten küçük wofer'ı var...
![]()
bu bile rahatsız kişileri rahatsız edebiliyor.
Benim oyuncak ta bu. Büyük kolundan bir tane daha var sormadığı için koyamadım orayabu minik de baya manyak bass veriyor 3'' disketten küçük wofer'ı var...
![]()
bu bile rahatsız kişileri rahatsız edebiliyor.
yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim :laugh: eski apartmanımızda en alt katta bi abi oturuyordu.son ses müziği bir açıyordu bütün apartman sallanıyordu.aman siz onun gibi yapmayın![]()
Benim oyuncak ta bu. Büyük kolundan bir tane daha var sormadığı için koyamadım oraya![]()
Monitör 19 inç ona göre büyüklüğü hesaplayın
![]()
Öyle abiKim derdi ki bt38 bi gün dans kursuna gidecek
Ne oldum değil, ne olacağım demeliymiş![]()
O kadar uzun uzun yazı yazdım paylaşmama 5-10 dakika kalmışken, nasıl mavi ekran verebilir bu bilgisayar. :cursing:
Ara ara save alsaydınGeçmiş olsun...
Az önce enteresan birşey oldu. Süperonline tahahüt bitiyor 12. ayda arıyorlar devamlı, dedim akk sız paketiniz var mı yok dediler, web sitenizde olduğu gözüküyor dedim şuan öyle bir kampanyamız yok dedi genel müdürlükteki kişi. Akk sız paketi 1 yıllık tahahüt ile alabilsek almıştım şimdiye. 59 TL ye 25- 75 gb akk veriyor ne yapsak.ne dinliyordu? benim minik yeterli bazen yetersiz kalabiliyor gerçi arızalar çok şikayete geliyor...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
o kadara gerek yok onu beslicek amfi yok bende...
Abi İOS'i bırakıyor musun?iphone 5C - Yellow - 16 GB telefonumu satmaya karar verdim
16 ay garantisi var ve sıfırdan farkı yoktur. sizce kaç para eder![]()
Acıdır,.Toplu taşıma dramdır.
Az önce enteresan birşey oldu. Süperonline tahahüt bitiyor 12. ayda arıyorlar devamlı, dedim akk sız paketiniz var mı yok dediler, web sitenizde olduğu gözüküyor dedim şuan öyle bir kampanyamız yok dedi genel müdürlükteki kişi. Akk sız paketi 1 yıllık tahahüt ile alabilsek almıştım şimdiye. 59 TL ye 25- 75 gb akk veriyor ne yapsak.
Toplu taşıma dramdır.