• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çekilişin ne olduğunu bilmiyorum hatta nasıl katildiniz onu da bilmiyorum ama büyük ihtimal sayfa begendirmislerdir. Güzel beğeni kasmislardir.

Bu zamana kadar güvenilir olarak bildiğim , tanınmış da bir siteydi. Takii bugüne kadar.
Dediğin gibi beğeni kastılar.

Ankara/Bala ilçesinde saat 9.00'da giden elektrik daha yeni geldi.:hammer:
Bi haftasonu ancak bu kadar harika geçebilirdi galiba. :D

bir insanın her gün başı mı ağrır ya***

[MENTION=471045]Gorodrick[/MENTION] BAN BAN BAN :hammer: Mesaj kasıyor kendince

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kemerleri sıkı bağla birazdan uçuşa geçiceksin :4:

tartışmaya girmek istemiyorum ama eğer profilime bakarsanız yanlış bir şey yapmadığımı görürsünüz

[MENTION=471045]Gorodrick[/MENTION] post kasma değilse gayen (rahatsız bir şekilde) benim için de sorun yok.

Evet bugün Facebook ve Twitter a tüm internet sağlayıcılardan denedim yavaş. Bir müdahale olmuş belli ki.

VPN kullanarak geziyorum internette ama işkence resmen hız ölçümünde 35mbps gözüküyor ping normal upload 2mbps download ederken sorun yok ama internet siteleri çok aşırı yavaş yükleniyor! DNS önbelleğini temizledim, modeme reset attım, Google DNS harici farklı DNS adresleri denedim ama değişen birşey olmadı.

SDN Teknosa magazin uygulmasının buglarını nereye bildirebilirim ?

[MENTION=38650]neet[/MENTION] hocam, avatarında yazan "Die bitch." ne demek merak ettim doğrusu :devil:

Sabah bir kalktım Levent Kırca ölmüş.Çok üzüldüm. :(
Allah rahmet eylesin.

Şirketin interneti yok 1 saattir boş boş oturuyoruz

Hoca yok boş oturuyoz gelmiceksen söyle de gidelim artık.

ekimin ortasında aşırı sıcaktan terlemek.

"Adana'da hava durumu diye bir şey yoktur. Bi durum varsa hava ona göre şekillenir."

vRE8P4.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...