• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beraat kararı mı hoooppalaa ve de çuppalaa ! :lol::mrgreen::clap:

Bende bir durum var bunu sadece beta sürümlerde görürdüm. Mesela facedeyim tapatalktan bilgirim geliyor tıklıyorum tapatalk açılıyor ve köşede geri dön facebook yazıyor. Bu olayı sadece kullandığım beta sürümlerde vardı. Sende var mı böyle birşey?

Bende bir durum var bunu sadece beta sürümlerde görürdüm. Mesela facedeyim tapatalktan bilgirim geliyor tıklıyorum tapatalk açılıyor ve köşede geri dön facebook yazıyor. Bu olayı sadece kullandığım beta sürümlerde vardı. Sende var mı böyle birşey?

Bu iOS 9 ile gelen yeni bir özellik. iOS 9.0.2 de ve 9.1 betada kullanmaktayım.

Bence gereksiz bir özellik olmuş. İnsanın gözüne takılıyor.

Bu nasıl arkadaş grubu yav :D toplanma zamanımız önemli değil, en erken 02:30 da dağılıyoruz. Hadi ben işsiz güçsüz öğrenciyim de sabah işe gideceklere yazık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...