• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne çekmişim beee...

daha bugün camdan atasım olan netbook lxle linux ile uçmaya başladı. bir de turkçe dil paketiylen f klavyeyi yüklleyebilseydim iyiydi. dur bakalım o da olur :)

Ne çekmişim beee...

daha bugün camdan atasım olan netbook lxle linux ile uçmaya başladı. bir de turkçe dil paketiylen f klavyeyi yüklleyebilseydim iyiydi. dur bakalım o da olur :)

F klavye mi kullanıyorsunuz ?

Evet. Çok da hızlıyımdır. :)

Çağlayan adliyesinde staj yapmıştım devlet yeri olduğu için klavyeler f klavyeydi ilk başlarda çok karmaşık geliyordu tuşları bayağı satır satır arıyorum tam alıştım staj bitti.

Daha kullanışlı mı geliyor neden kullanıyorsunuz peki.

bir kaşık yok neo! pardon resim yok.
eYyNTMiRs6DjOQOYhRslZu-dzzX4bv_Gdd47q6STeGvnt3PVkE1PkBbj9Ok-G7Z3D64unaI1J470MpJ5v7gSlkHT-PhnXUdMbgGRMs0D8y4wS2vJhYYtJU46zDZrCPMXJuefEKI-nVajOlnrWVfr_Q-HKYTVlIfnCuR8s6ss4jOMhRlzx-xdDqUTStf_0-e2iSMz2Xvir9t_2Ns_hEbc8aLBdNA8X68ZXRlAokG3Y96oIRnmlj8TMgfk-9PiYs5SBn-Kzyaj93IUfgCUYZqNxDJVWybAJM5l2Hxf3C77hdZNpprnpsEv9lDxbeBzMYGMEcrOXDmC90Y71p0yD27peW6ZvP-7Ub1aTQWmTxCbAny0zWuFrbEcVSEU2otgDHTnhrT1_oBV81BWyzSr_4e_UpMFocIYFUdNnmi9FQxdHQFUqP2jWwQ8R8wyGxEUU3MM3g28BFRnGntTpCljv0eu6zfNbxIHvpUNxoNt2QbmawQ4CsryqcCRK_gam99Q2sW9khqZAoFvlyrOp1Ndr9b7lMN9tfMerzfHZo_Tz1wh9i0=w1119-h629-no

düzenleyemedim burda gözükmesi lazım

değil bugün yarında yağmayacak :)

[video=youtube;C8dju30sFlI]https://www.youtube.com/watch?v=C8dju30sFlI[/video]

Yorumlarınız nedir beyler :D

Çağlayan adliyesinde staj yapmıştım devlet yeri olduğu için klavyeler f klavyeydi ilk başlarda çok karmaşık geliyordu tuşları bayağı satır satır arıyorum tam alıştım staj bitti.

Daha kullanışlı mı geliyor neden kullanıyorsunuz peki.

on parmak klavyeye bakmadan yazıyorum ben. okulda dersi vardı. bakınca arıyorum harfleri ilk defa pc görmüş gibi :D

Telefonum 11 kat aşşağı uçtu gözlerimin önünde.Karanlıkta arka kapağını bulabildim bi.Simde gitti.Bendeki şansa bak :(

Sony bu z5'lerden kar elde edemezse telefon departmanını kapatacakmış. Üzüldüm harbiden ya :(

Gerci onlar amatörler oluyordu dogru. CS GO oynamadigim her halimden belli oluyor :D

[MENTION=385184]mic check[/MENTION]

Halbuki aimbot olsa kisadan gelen adamlari da indirmistin :)

[MENTION=385184]mic check[/MENTION]

Halbuki aimbot olsa kisadan gelen adamlari da indirmistin :)
Aimbot olsa scope ile kafasini siyirdigim adama hs atar hatta arkasindakine de gider karbon atardim :D Sanki sabaha vac yermisim gibi hissediyorum :D

Aslinda vac yemek isime gelir bu oyun yuzunden ders calisamiyorum bazen uyusturucu gibi bisey.

VAC yemek oyuna engel degil ki, sadece güvenli serverlere giremiyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...