Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam spigen fena koruyor yalnız. Kılıf takınca telefondan soğuyorum o da var da işte gene de sen bilirisn.

Sert plastiğin nasıl olduğunu görünce insan korkuyor. Aklımda 3 tane var.
Spigen
Ozaki
Candyshell

Candyshell biraz zor annem sipariş etmemi istemiyor.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
399
Maze.Runner-The.Scorch.Trials.2015 iyi çekim malum ortamlara düştü.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Tamam bu şekerden sonra başka yemiyeceğim diyorum ama dayanamıyorum! :angry: (Bu arada tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı Mübarek Olsun. :))

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
@Can-K. daha 5 aydır forumdasın, ne kadar aktifsin o da ayrı bir konu, gelmiş bir tane adam akıllı troll görmedim diyorsun...? Burada ios fanı olan adamların hepsi Android düşmanı ve troll. Bilgi bakımından sıfır, ortaya bir argüman sunmadan "ayos en iyisi yeaaa, android kasüyüü" diyebiliyorlar sadece, bana sor mesela sana upuzun yazayım burada, ama o adam yapamaz işte onu, çünkü bilmiyor, tek bildiği şey android kasıyor :(
Ayrıca olay batma değil, olay bu trollere, bilgisizlere işin doğrusunu yanlışını öğretmek, yoksa benim applela zorum ne ki durduk yere nefret edeyim? Hatta iphone alma planlarım var idi, fakat bu zat-ı muhteremler hal ve hareketleriyle o kadar itici ve sinir bozucular ki, insan ister istemez firmaya kin güdüyor.

Beni kimse Full İOS kullanıcısı sanmasın , 2 tane android cihazım var elimde ikisinden de memnunum ben.Kimse böyle çatışmasa çok güzel bir ortam olacak burası fakat ısrarla herkes dövüşüyor.Android'in sevmediğim tarafı çok karışık bir sistem olması.

Benim demek istediğim tamam adam gelsin sövsün ama haklı yere sövsün.Misal GORT,Adam söylediğine göre MacBook alıp pişman olan arkadaşının sözüyle , bilgisayarı 15 dakika inceliyor ve buraya gelip tüm firmayı yargılıyor.Bu nedir? Ha adam iPhone 6 almıştır , garanti 1000 Tl masraf çıkarmıştır adama durup dururken adam gelsin sövsün çöp desin fakat böyle insanların olmasını sevmiyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben de bizim evdekini sömürüyom. Her alışımda 3-4 tane[emoji3]
Sen buraya yazınca gittim 1 tane daha aldım. :D
931e1e59eaba4126af59b7a7f921daf6.jpg

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=418]can[/MENTION]-K [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok bayram bayram moralinizi bozmayın :)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
@can-K @Elusive arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok bayram bayram moralinizi bozmayın :)

Ne morali ne tartışması yahu , benim keyfim tavan şuan bu yaşa geldim hala 40 tl toplayabildim ya bu gurur bana ömür boyu yeter :mrgreen:

Düzenleme:Et taşıma gibi şeyler de dahil harçlık değilde bir nevi maaş olsa gerek :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ne morali ne tartışması yahu , benim keyfim tavan şuan bu yaşa geldim hala 40 tl toplayabildim ya bu gurur bana ömür boyu yeter :mrgreen:

Düzenleme:Et taşıma gibi şeyler de dahil harçlık değilde bir nevi maaş olsa gerek :)
Abi sizi düşündüm sıcak bir ortam var burada sonuçta kızmana sebep verdiysem Özür dilerim..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Hocam sen için için seviyorsun bu Gort'u galiba. (Arkadaş olarak.) :D

Benim Facebook'da da sorun yok.Bu nasıl çökme?
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] Ülker Ece güzel ama. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...