Kenpachi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 26
Gort muhabbeti ne ya.Çok yabancı kaldım :bored:
iSheep diye biri vardı forumda acaba o Gort mu diye içimden geçirmedim değil.Ben gort2.0 ile geri döner diyordum ama gelmedi.
iSheep diye biri vardı forumda acaba o Gort mu diye içimden geçirmedim değil.
Bence 2. Kişilik
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Sorması ayıp Gort tanıdık mı ya da tanıdıktan da mı yakın?
---
Burasi ramazandan sonra ilk defa bugün böyle şenlendi. Ve olan şey derdimi yanmakti.
The dark side of the [MENTION=304403]Conficker[/MENTION]Belası gibi geliyor bana![]()
Abi olur mu öyle şey burası hep böyle idiOoo "Söyle Rahatla" şenlenmiş.![]()
Bu GORT şey değil miydi ya Sony fanboyu?
İlk altı ay anne sütü şart.
Bayramınız mübarek olsunBugün baya kan dökülecek.
Ne güzel bağladın 😀dökülen kanlar insan kanına kefaret olsun... da, hiçbir insanın burnu bile kanamasın inşaallah.
cümle müslümanların bayramı mübarek olsun. Rabbim birlik, dirlik ve kardeşliğimize vesile kılsın.
[MENTION=449473]Can-K.[/MENTION] daha 5 aydır forumdasın, ne kadar aktifsin o da ayrı bir konu, gelmiş bir tane adam akıllı troll görmedim diyorsun...? Burada ios fanı olan adamların hepsi Android düşmanı ve troll. Bilgi bakımından sıfır, ortaya bir argüman sunmadan "ayos en iyisi yeaaa, android kasüyüü" diyebiliyorlar sadece, bana sor mesela sana upuzun yazayım burada, ama o adam yapamaz işte onu, çünkü bilmiyor, tek bildiği şey android kasıyor
Ayrıca olay batma değil, olay bu trollere, bilgisizlere işin doğrusunu yanlışını öğretmek, yoksa benim applela zorum ne ki durduk yere nefret edeyim? Hatta iphone alma planlarım var idi, fakat bu zat-ı muhteremler hal ve hareketleriyle o kadar itici ve sinir bozucular ki, insan ister istemez firmaya kin güdüyor.
Herkesin bayramı mübarek olsun.
Bu arada G2a.com'un mantığı key satmak mı? Peki ben satın alsam nasıl kullanacağım?![]()
Iyi denk gelmiş.Oyuna göre değişiyor ama key almak daha güvenli. Belli satıcılar var bunlardan keyi alıp hangi platformun keyiyse ordan etkinleştiriyosun. Ben geçenlerde spintires aldım 25 tl ye herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Steam'den alsam 50 tl bayılıcaktım![]()
Iyi denk gelmiş.
Şu rastgele 10 key filan var. Dandik oyunlar mı vardır?
Bir de Steam keyi aldıktan oyunu Steam'den mi indiriyorum?