- Reaksiyon puanı
- 3
Şu kahrolası fanı takmak ölüm 2 saat uğraştım garanti almayın bu fanı
ne diyor ?
bu ne diyor?
mülteci ve göçmenlere bağiş yap diyor...
internet cafeden sa ios 9 inmiyor acayip yavaş
ipad air ve 4sHangi cihazı kullanıyorsun. Güncelleyince pişman olup Apple'a bir sürü küfür edeceksin.
alamanya bir milyon kabul edecek, diğerleri de alsa da hafiflesek birazBaşlayacam mültecisine göçmenine. Artık çok sıktı bu durum. Şimdi bana sen insan mısın diyeceksiniz fakat ülke kendine zor bakıyor birde bunlar çıktı.
Ben hiç alarm ile uyanmazdım. Annem sağolsun. Şimdi eve çıktım. Dün gece saati kurdum. Sabah uyandığımda 6:52'ydi. Alarma gerek kalmadı.Telefonun alarmini sabah 7 ye kurdum sabah bi kalktim gün doğmuş alarmi yanlismi kurdum acaba dedim telefonun saate bi baktim 6:59 bu olayi 2 sefer yaşadim
Başlayacam mültecisine göçmenine. Artık çok sıktı bu durum. Şimdi bana sen insan mısın diyeceksiniz fakat ülke kendine zor bakıyor birde bunlar çıktı.
Apple bunu koyduysa bana bu terimleri açıklayacak.
Aynen öyle. Bu sene apple hertürlü ona sardı.İphone bu sene güncellemede #### sardı....
Şöyle bi online oyun önerebilir misiniz?
Oyunları hep Single Player oynadığım için sıkılıyorum bir süre sonra.
Seni bulmusken soyliyim haci l4d2 indi bu aksam oynariz istersenYas ilan ediyorum bugünü.
Tamamdır. Hazır sabah dersim yok.Seni bulmusken soyliyim haci l4d2 indi bu aksam oynariz istersen
Hocam orada hep LOL tarzı oyunlar önerilmiş ya. Bende öyle oyunları pek sevmiyorum.Online oyunlar bölümünde sabit bir konumuz var. Istersen oraya göz atabilirsin.
Hocam orada hep LOL tarzı oyunlar önerilmiş ya. Bende öyle oyunları pek sevmiyorum.
iOS 9'a stabil diyenler 6s falan mı kullanıyor?
Ha?App Store haftanın ücretsizi değişmiş. Güzel uygulamalar veriyor.
Onlara nereden ulaşıyorsunuz, ben hiç göremedim öyle bir şey.Geçen hafta infinity blade 3 ücretsizdi şimdi sadowmatic.
Onlara nereden ulaşıyorsunuz, ben hiç göremedim öyle bir şey.