Sacma sapan konusmayalim , arastirdiktan sonra eleştirilerinizi dile getirin benceSdn android için mobil uygulama yapmasın bakalım yazdık bunu kenara. Varsa yoksa iphone sizde mi fan boycusunuz
Sacma sapan konusmayalim , arastirdiktan sonra eleştirilerinizi dile getirin benceSdn android için mobil uygulama yapmasın bakalım yazdık bunu kenara. Varsa yoksa iphone sizde mi fan boycusunuz
Biliyorum ifa yüzünden yoğunlar, çok güzel videolar yükleniyor ama şu forumun son mesajlar bölümü geri gelsin böyle çok sıkıntı ya.
Facebook sayfası ile ne alakası var. O sayfayı adı Ferhat'tı galiba o yönetiyor. O konuda haklısın. Ama gerçekten yoğun olduklarını düşünüyorum. 20dk bir video yüklüyorlar.Bence IFA'yı bahane ederek işi savsaklıyorlar facebook sayfası gerçekten 8-9 yaşında bir veledin elindeymiş gibi
Facebook sayfası ile ne alakası var. O sayfayı adı Ferhat'tı galiba o yönetiyor. O konuda haklısın. Ama gerçekten yoğun olduklarını düşünüyorum. 20dk bir video yüklüyorlar.
Sosyal medyadan sorumlu Ferhat olamsı lazım. Berkay daha çok şu mobil sürümler, dijital dergi falan onlarla ilgileniyor.Yok ne ferhatı berkayın elinde o sayfa
![]()
![]()
(Ati Mobiliti Radeon 1400)
12 yıllık tarihi kalıntı.
Periscope ile ilgili habere şaşırmadım şahsen ben okadar çok saçma yayınlar oluyordukiShiftDelete.Net hunharca video yüklemeye devam ediyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Periscope artık kendini aşmış. Haberi gördünüz mü?
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] bizimki yine sahalara dönmüş hayırlı olsun amd savunup duruyor
ATI yaşıyor muydu?
Kim o. 1 hafta ban yemişti demi?
Evet, yürekli birisi sınırsız uçursa şunu
merak ettim nick biliyor musun?
[mention=465243]gort[/mention]
Onda bir sorun var ya. Biyografisinde İntel kullananlar bilgisayardan anlamaz yazıyor. Apple kullananlara daracık hafızasıyla tek bildiği iSheep diyor. Açıkcası sinir oluyorum.
doktor'u delirtir muhtemelen apple macbook prosu olur o doktorun telefonu da iphone 6 olur dama bunları kullanan şöyle böyle der adamı delirtir bizim diş hekimi iphone4s vardı adama demediğini bırakmadı...Kendisini yakından psikolojik tedaviye almak isterim
bi kalıbının adamı ol da! kaç yaşında adamsın da!mr_utar
asıl senin ihtiyacın var... radyasyon etkisi ile Apple kullanıcılarında beyin timörü çıkması ihtimali %99 olmalı...
Uslu dur kaşınma. Bir daha uyarmammr_utar
asıl senin ihtiyacın var... radyasyon etkisi ile Apple kullanıcılarında beyin timörü çıkması ihtimali %99 olmalı...
esa çok cool değil mi yaUslu dur kaşınma. Bir daha uyarmam
esa çok cool değil mi yaZaten avatarı bi havalı yazısı mavi falan :thumbup: