Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
PLL konusu nedir?
Plot (not Spoiler)
.
.
.
.
.
.
.
.

.
5 kız. Zamanında -A kimliğini edinmiş birine oldukça kötü bir şey yapıyor. Bu kızlardan Alison bir gece arkadaşlarını uyuşturup onlardan gizli ambardan kaçıyor. Sonra da geri dönemiyor bi sene sonra ölduğü anlaşılıyor bedeni bulunuyor tabi kızlar birbirinden kesin çizgilerle ayrılmış oluyor. Ama kızların Ali'nin cenazesine gitmesi ve -A dan I'm still here and I know everything mesajını almasıyla değişen kaderleri.

Dehşet derece ürküten bir dizi. 6. sezon devam ediyor. Kesinlikle izlenmeli.
[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] Bilgisayara geçince zenmate kurup (chrome/firefox) hemen teen choice awards villains 2015 yaz ilk linke tıkla facebook ile giriş yap ve -A'ya oy ver. Bence en iyi kötü -A. Onun beyninin seviyesine ulaşan kimse ama kimse yok.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] Konuda kural ihlali olmasa bi "Merhaba" bile demeyeceksin. [emoji14] :mrgreen:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
****** Little Liars'ı okuldan bir arkadaşım önermişti. Ama izlemek nasip olmadı daha. :P

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] bt38 e sitem ediyon ama senin yüzünü gören cennetlik:)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] izlersen bırakamazsın. Beni ekrana Suits ile bağlayan tek dizi oldu PLL. Dizi sohbet konusuna gitmek daha iyi burayı kirlettik iki sayfa dizi sohbet oldu [MENTION=105823]bt38[/MENTION] kızacak bize yoksa.

Eğer forumda seyirci sayısı artarsa PLL Ana konu açabiliriz. Ya da pll izleyenler grubu.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=417926]pinterest[/MENTION] burada telefonunda ya da bilgşsayarında sorunu olan dermanını buluyor sen iki dizi sohbeti ettin çok mu :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=417926]pinterest[/MENTION] burada telefonunda ya da bilgşsayarında sorunu olan dermanını buluyor sen iki dizi sohbeti ettin çok mu :)
Yok burda dizi filan konusulmaz mi ille dizi bolumunemi yazcaz bilmiyorum ama burda her turlu sey konusuyoz zaten anlik sohbet gibi , mesela atiyorum G2 kulubune bise yaziyon gereksiz olunca diger insanlarin bulacagi seyi zorlastiriyo gereksizlik oluyor ama burda konu yok soyleyip rahatliyon. 😄

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Plot (not Spoiler)
.
.
.
.
.
.
.
.

.
5 kız. Zamanında -A kimliğini edinmiş birine oldukça kötü bir şey yapıyor. Bu kızlardan Alison bir gece arkadaşlarını uyuşturup onlardan gizli ambardan kaçıyor. Sonra da geri dönemiyor bi sene sonra ölduğü anlaşılıyor bedeni bulunuyor tabi kızlar birbirinden kesin çizgilerle ayrılmış oluyor. Ama kızların Ali'nin cenazesine gitmesi ve -A dan I'm still here and I know everything mesajını almasıyla değişen kaderleri.

Dehşet derece ürküten bir dizi. 6. sezon devam ediyor. Kesinlikle izlenmeli.
[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] Bilgisayara geçince zenmate kurup (chrome/firefox) hemen teen choice awards villains 2015 yaz ilk linke tıkla facebook ile giriş yap ve -A'ya oy ver. Bence en iyi kötü -A. Onun beyninin seviyesine ulaşan kimse ama kimse yok.
Eğer kuzenlerden fırsat kalırsa bilgisayara oturabilir ve oy verebilirim. :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aksam aksam iyi güldüm [emoji23]

116b4afe9baa668eebdf1a82a597ff1b.jpg

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Voxox uygulaması ile aynı işlevi görebilen bir uygulama bilen var mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bizim yan daireden benzer sesler geliyordu. Evde kimse yok yalnız. Birkaç kez duydum ve babama söyledim. Ama inandıramadım. Daha sonra onlar da duymuş. Babam eve girdi. Bir bakmış fare. Taştan bir süs eşyası varmış. Onunla bir şeyler yapıyormuş. :D

Küçükken hep duyardım nedense şimdi hiç duymaz oldum

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[video=youtube;BgrlgdPConw]http://www.youtube.com/watch?v=BgrlgdPConw[/video]

Taylor Swift Türkçe klip yaptı sandım ta kii sesini duyana kadar. :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] eski evimizin üst kattan aynı sesler geliyordu şimdiki evin üst kat boş sesler yok şimdi :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Az önce yaşadığım aksiyonu korkuyu başka zaman yaşamamışlımdır la. Steam hesabım gitti sandım.

Geçenlerde telefona steam'i yükledim yeni bir sistem gelmiş mobil kimlik doğrulayıcı diye. Bende kolayıma geliyor diye aktifleştirdim bunu. Orda tek seferlik gösterdiği r ile başlayan bir kod veriyor onuda ss aldım. Neyse güzel gidiyordu bu. Son günlerde pc ye interneti açıldıktan 3-4 dk sonra bağladığım için steam otomatik hesaba giremiyor. Ve nedense her girişte benden mobil kodu istiyordu. Bende giriyordum. Dün telefona custom rom atıcaktım resimleri felan yedekledim. Herneyse herşey çok güzel gidiyorken bu sabah yine steam'e giriş yapmak istedim. Benden mobil kod istedi. Bende hemen steami yükledim ve ne işse mobilden mobil kodu istedi :D hacı bu nasıl iş dedim. Pc de mobil kod istiyor. Mobilden hesaba giriş yapıyorum orda da mobil kodu istiyor. Epostama bakıyorum orda da bişey yok. İnternette araştırdım bu sorunu yaşayan 1-2 eleman var ama çözümü yok. Ondan sonra clientreistry dosyasını silip denedim. Ama onun daha salakça olduğu aklıma gelince geri yükle dedim. Dosya kayboldu. Dedim iyice elime yüzüme bulaştı bu iş. Herneyse steamin sitesine girip şifremi unuttum dedim. Ordan mobil guardı kaldır dedim herşey çok güzel giderken bu seferde r ile başlayan kodu istedi. İlk bu ne lan dedim sonra aklıma geldi o ss aldığım koddu diye. Bende salak gibi ss çektiğim klasörü yedek almamıştım o kodda gitti dedim. Lan napıcam derken dcım klasöründeki thumbnails klasörü aklıma geldi. Hemen girdim heyecanlı heyecanlı bakıyodum en son orda zar zor okunan kodumu buldum :D Hemen girdim mobil guard belasını kaldırdım. Hesabıma eriştim sonunda :) Bi daha tövbe bulaşmam mobilmiş felan..

Resmen 30 dakikalık aksiyon yaşadım ama hayatıma renk geldi çok monotondu iyi oldu :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Az önce yaşadığım aksiyonu korkuyu başka zaman yaşamamışlımdır la. Steam hesabım gitti sandım.

Geçenlerde telefona steam'i yükledim yeni bir sistem gelmiş mobil kimlik doğrulayıcı diye. Bende kolayıma geliyor diye aktifleştirdim bunu. Orda tek seferlik gösterdiği r ile başlayan bir kod veriyor onuda ss aldım. Neyse güzel gidiyordu bu. Son günlerde pc ye interneti açıldıktan 3-4 dk sonra bağladığım için steam otomatik hesaba giremiyor. Ve nedense her girişte benden mobil kodu istiyordu. Bende giriyordum. Dün telefona custom rom atıcaktım resimleri felan yedekledim. Herneyse herşey çok güzel gidiyorken bu sabah yine steam'e giriş yapmak istedim. Benden mobil kod istedi. Bende hemen steami yükledim ve ne işse mobilden mobil kodu istedi :D hacı bu nasıl iş dedim. Pc de mobil kod istiyor. Mobilden hesaba giriş yapıyorum orda da mobil kodu istiyor. Epostama bakıyorum orda da bişey yok. İnternette araştırdım bu sorunu yaşayan 1-2 eleman var ama çözümü yok. Ondan sonra clientreistry dosyasını silip denedim. Ama onun daha salakça olduğu aklıma gelince geri yükle dedim. Dosya kayboldu. Dedim iyice elime yüzüme bulaştı bu iş. Herneyse steamin sitesine girip şifremi unuttum dedim. Ordan mobil guardı kaldır dedim herşey çok güzel giderken bu seferde r ile başlayan kodu istedi. İlk bu ne lan dedim sonra aklıma geldi o ss aldığım koddu diye. Bende salak gibi ss çektiğim klasörü yedek almamıştım o kodda gitti dedim. Lan napıcam derken dcım klasöründeki thumbnails klasörü aklıma geldi. Hemen girdim heyecanlı heyecanlı bakıyodum en son orda zar zor okunan kodumu buldum :D Hemen girdim mobil guard belasını kaldırdım. Hesabıma eriştim sonunda :) Bi daha tövbe bulaşmam mobilmiş felan..

Resmen 30 dakikalık aksiyon yaşadım ama hayatıma renk geldi çok monotondu iyi oldu :D
Geçmiş olsun, o thumbnails klasörü ne işe yarıyor anlamadım hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...