- Reaksiyon puanı
- 91
Ne kadar güzel, keşke benim olsa :mrgreen:
o mail den değildir başka yerden gelmiş yada java'nın oyunu...Bana hiç böyle gelmedi.
kapatım tekrar açtım şuan düzeldi. Enteresan.
Şuan sıkıntı yok, antivirüs taramaya yapıyor zaten şuandada.o mail den değildir başka yerden gelmiş yada java'nın oyunu...
anti virüs ne? bende avast free 15 var sıfır sorun.Şuan sıkıntı yok, antivirüs taramaya yapıyor zaten şuandada.
Aynısından Avast güzel hemde gözü parada değil. ...anti virüs ne? bende avast free 15 var sıfır sorun.
MSI mı aldınız hocam hayırlı olsunAbimden otlanmaktan sıkılmıştım sonunda kendime bir Laptop alabildim ya![]()
Abimden otlanmaktan sıkılmıştım sonunda kendime bir Laptop alabildim ya![]()
Hayırlı olsun. Darısı başıma.Abimden otlanmaktan sıkılmıştım sonunda kendime bir Laptop alabildim ya![]()
hayırlı uğurlu olsun eskiyi ne yapıcan?Abimden otlanmaktan sıkılmıştım sonunda kendime bir Laptop alabildim ya![]()
Aynen öyle.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] , beni steam üzerinden ekleyen siz miydiniz?
Asus n550jx aldım. Msi 4000 tl nin altına düşmedi o kadar da veremedim gönlüm elvermedi.MSI mı aldınız hocam hayırlı olsun![]()
Sağolun kaptanHayırlı olsun![]()
İnşallah diyelimHayırlı olsun. Darısı başıma.![]()
Eskisi yok ama abimim fise bağımlı bir gt550m Asus var onla oynuyordumhayırlı uğurlu olsun eskiyi ne yapıcan?
Hocam kanal açta önce laptop sonrada oyun incelemelerini izleyelimAsus n550jx aldım. Msi 4000 tl nin altına düşmedi o kadar da veremedim gönlüm elvermedi.
Sağolun kaptan
İnşallah diyelim![]()
Eskisi yok ama abimim fise bağımlı bir gt550m Asus var onla oynuyordumbu gtx950m artık çok daha rahat olur
İnşallah diyelim planlarimda birkaç şey var bakalimHocam kanal açta önce laptop sonrada oyun incelemelerini izleyelim![]()
Neye abone ettiklerini de arastirmak lazim sonraki ay para cekmesinlerAbiler ablalar kardeşler koşunnn! :mrgreen:
Vodafone faturasız hatlarda 3636'ya " ABONE SUPER 2GB " yazıp yollayınca 4 GB internet geliyor. Hem de ücretsiz. Facebook'ta biri yazmış. Yaptım oldu. :mrgreen:
![]()
![]()
Zaten ilk ay bedavaymış. Yapacak varsa bunu düşünerek yapsın. :mrgreen:Neye abone ettiklerini de arastirmak lazim sonraki ay para cekmesinler
Senden para alacak sanırım. " IPTAL SUPER2GB " yaz 3636'ya yolla bakalım. Belki iptal olur.![]()
Bende niye olmadı acaba?Zaten Vodafone'a geçtim ama çok memnun kalamadım.
![]()
Sennheiser Türkiye'ye mesaj çekmiştim gayet ilgilendiler belge bile sormadilar kendileri adamdırKulaklığın pedini annem odayı toplarken kaybetmiş, nasıl sinirim bozuldu ya :/ elleme şu odayı dedim kaç kere
Vay be. Valla çok iyi ilgileniyorlarmış. Bende sennheiser hd 205 almak istiyorum ama hala kararsızım. Yalıtım ve ses kalitesi iyi olsun yeter banaSennheiser Türkiye'ye mesaj çekmiştim gayet ilgilendiler belge bile sormadilar kendileri adamdır![]()
![]()
adresi verde bende komple kulaklık isteyim çamura yatıcaklar mı? görelim...Vay be. Valla çok iyi ilgileniyorlarmış. Bende sennheiser hd 205 almak istiyorum ama hala kararsızım. Yalıtım ve ses kalitesi iyi olsun yeter bana![]()
Şu zamanın kızları çok berbat. 15-16 yaşında yaptıkları boyunu aşar türlerden bu kadar "free" olmak nedir.
Hayırdır ?