Yapmasaydın keşke oruç tutanlar görecek, canları çekecek.
Yapmasaydın keşke oruç tutanlar görecek, canları çekecek.
Kulaklığın pedini annem odayı toplarken kaybetmiş, nasıl sinirim bozuldu ya :/ elleme şu odayı dedim kaç kere
Vallaha benim de canım çekti ben de tutmuylrum
Fanın kablo renklerine dikkat et - ve + ya bağla adaptörü nötr boşta kalsın sakıncası olmaz.
![]()
![]()
Cem öksürük tutarsa benden bil gözüm kaldı![]()
Soruyu biraz açabilirmisin ? Yada ben anlayamadım açlıktan@Lazzz bende de laptop fan var bunu kendi amacım için nasıl işlenebilir hale getiririm?
Doğru ama günahtırUnuttumolsun iradelerini test etmiş oluyoruz
bütün gün televizyonda 10 ton yemek reklamları dönüyor da 2 bira koydum çokmu?
![]()
Soruyu biraz açabilirmisin ? Yada ben anlayamadım açlıktan![]()
Biraz sakat olmuş dikkatli olun motordan fırlar filan Allah korusun. Birde o cd parçalarını biraz daha açılı koysaydın daha iyi hava atardı sanki.mark I ve mark II![]()
![]()
Laptop fan laptopla pek ilgilenmediğim için fanın bir resmi var mı görmek lazım.Laptop fan var bunun pervanesini kendim için nasıl kullanabilirim
Sen böyle diyince bugün aldığım ss aklıma geldi![]()
Dropboxa upload et, ardından send link yapıp resmin linkini al buraya yapıştır.Wp tapatalk eklemiyor ki
Kablo bağlantısı nasıl ? Usb mi yoksa priz mi ?![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Led de var![]()
Kablo bağlantısı nasıl ? Usb mi yoksa priz mi ?
Sen bunu vidalarını aç ortadan fanı çıkart, kablonun bittiği yerden değil de orta kısımdan yan keski ile kes, fanın votlajına bak desteklediği voltaj kadar destek veren adaptör al bağla benim gibi kullan. Kabloyu ortadan kestığın için kestiğin yer ile bağlayarak tekrar soğutucu olarak kullanabilirsin yerine monte edip.Usb, usb kısmı bozuldu o yüzden laptoba takmıyorum
Sen bunu vidalarını aç ortadan fanı çıkart, kablonun bittiği yerden değil de orta kısımdan yan keski ile kes, fanın votlajına bak desteklediği voltaj kadar destek veren adaptör al bağla benim gibi kullan. Kabloyu ortadan kestığın için kestiğin yer ile bağlayarak tekrar soğutucu olarak kullanabilirsin yerine monte edip.
Bıçakla kes.Yan keski?
yaw kes neyle kesersen kes maksat rahat kes uğraşma diye dedim.![]()