Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
Ekli dosyayı görüntüle 11477@ConfickerBelasi win 10 çıkmışGüncelleme boyutu ne kadar test edebilir misin?
Kurtuluş yok ondan ya , ben kısmen düzelttim ama hala duruyor chromede kaldıramıyorsunPortalsepeti nedir yagoogle chrome illeti
![]()
Elinizi kolunuzu tutan mı var? İnternette bir dolu konu/başlık da açılmış bunun hakkında. Ben yine de fotoğtaf atayım şöyle;Hangi Ayet![]()
Nasıl kaldırdın ki bende hala biraz kaldıAman deme öyle şimdi temizledim1 haftadır onunla uğraştım zafer benim
![]()
paypal nakit kart al onunla öde.Kredi kartı olmayınca daralıyor hayat vallaha bak.Mağazalarda yok istediğim şey kredi kartıyla aljnması lazım oof of
Shiftdelete Facebook da gökkuşaklanmış.
Hocam onun sistem tam olarak nasıl işliyor anlamadım dapaypal nakit kart al onunla öde.
https://www.paypal.com.tr/nakit/
kartı al aktif et para yükle kredi kartı gibi kullan migros,tansaş tan tebbanktan para yükleyebilirsin kolayca takip de edersin.Hocam onun sistem tam olarak nasıl işliyor anlamadım da![]()
Yani sadece yüklediğimiz kadarını harcayabiliyoruz. Ve bize yüklediğimizden başka ek bir masraf çıkarmıyor öylemi?kartı al aktif et para yükle kredi kartı gibi kullan migros,tansaş tan tebbanktan para yükleyebilirsin kolayca takip de edersin.
5lira kart İŞLEM ÜCRETİ KART AKTİFLİK ÜCRETİ var.Yani sadece yüklediğimiz kadarını harcayabiliyoruz. Ve bize yüklediğimizden başka ek bir masraf çıkarmıyor öylemi?
paralı olmasın diye ağırdan alıyorlar.Winrar deneme sürümü neden hiç bitmiyor :mrgreen:
[emoji1] Güldürdün. Beni de rahatsız etti baya.Bu kiwi denen zıkkım ask.fm çakması mı ? Facebook bildirim atıp duruyor.
[emoji1] Güldürdün. Beni de rahatsız etti baya.
senin yaşıtların değil mi?Bildirimler sürekli ergen kızlardan geliyor sorun o![]()
kapatma ne zararı var? linux mint de farklı değil ...Laptop'ı internet ile kullanmaya korkuyorum araştırdım güncellemeler de kapatılmıyor. Sdn haber yazmıştı son deneme sürümü diye.