Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Bir şey daha söyleyeyim. O ev işi yaş. Annemin alerjisi var. :mrgreen: daha fazla deşmeyelim.O zaman eve alabilirseniz alın yoksa kader kurbanı olacak kedi![]()

Bir şey daha söyleyeyim. O ev işi yaş. Annemin alerjisi var. :mrgreen: daha fazla deşmeyelim.O zaman eve alabilirseniz alın yoksa kader kurbanı olacak kedi![]()
Senin kedi kader kurbanı daha deşmeBir şey daha söyleyeyim. O ev işi yaş. Annemin alerjisi var. :mrgreen: daha fazla deşmeyelim.![]()
![]()
Yardımcı olmaya çalışayım hocam?Java C++ anlayan arkadaşlar hiç yok mu ?
@REDFOKS hocam illegal içeriğin SDN için içeriği nedir acaba ? Yani hangi mesajlar illegal sayılır?
geçmiştir alerjisi hiç kediye dokundu mu? yaklaştı mı? bazen alerjene temas sıklığı alerjiyi yok ediyor belki kediye değil pire tozuna alerjisi var..Bir şey daha söyleyeyim. O ev işi yaş. Annemin alerjisi var. :mrgreen: daha fazla deşmeyelim.![]()
![]()
Hala devam ediyor alerjisi. Yaklaşamıyor bile. Hatta bir hayvanın tüğü olsun hemen kaşınıyor ve boğazına tüğ kaçmış gibi oluyormuş.geçmiştir alerjisi hiç kediye dokundu mu? yaklaştı mı? bazen alerjene temas sıklığı alerjiyi yok ediyor belki kediye değil pire tozuna alerjisi var..
alışır zamanla bizimkiler kedi tüylü makarnamı yediler gıkları çıkmadı bir -iki tüy düşerdi...Hala devam ediyor alerjisi. Yaklaşamıyor bile. Hatta bir hayvanın tüğü olsun hemen kaşınıyor ve boğazına tüğ kaçmış gibi oluyormuş.
Doktora gitti mi bilmiyorum valla.alışır zamanla bizimkiler kedi tüylü makarnamı yediler gıkları çıkmadı bir -iki tüy düşerdi...
alerji için doktor nediyor?
Facebook'um yok o yüzden kullanamıyorum ben.Ne kiwi'ymiş arkadaş! Bildirimleri dün engellememe rağmen bugün yine davet atıyolar ya. Daveti atan da eski dershane hocam![]()
Reiz ne alemlerdeBugün işlemcimin ve ekran kartımın termal macununu değiştirdim buz gibi oldular tam performans çalışıyolarDiş macunundan sonra iyi geldi
![]()
notebook muydu bu? onlarda iğrenç lga775 stock fanı gibi şeyler yok rahat oluyor.Bugün işlemcimin ve ekran kartımın termal macununu değiştirdim buz gibi oldular tam performans çalışıyolarDiş macunundan sonra iyi geldi
![]()
Hocam lga775 soket benim anakartnotebook muydu bu? onlarda iğrenç lga775 stock fanı gibi şeyler yok rahat oluyor.
Reyiz yasiyo halaReiz ne alemlerdeEts 2 yi hangi grafiklerde oynuyon sen acep ? Birde oyunun orjinalse yarın oynarız seninle mp tabi uygun olursan.
benimki nalet ana güç kablosu fana teğet geiyor ondan zor takılıyor birde dökülüyor tipn...Hocam lga775 soket benim anakartama cok ugrastirmadi. Birde masaustu benim pc.
Seyyah abim vardı, diline hakim olamayınca gittigençler şu zekât konularında bilgili biri var mı?
gençler şu zekât konularında bilgili biri var mı?
http://www.fazilettakvimi.com/tr/2012/7/15.htmlgençler şu zekât konularında bilgili biri var mı?
11TL gibi bir miktar olması gerekiyor...
Pm den sana atarım steam ismimiReyiz yasiyo halalow da 125 olcekle oynuyorum 30-40 fps arasi. Yarin bir isim yok ama mp'de takilabilirmiyiz bilmiyorum. Steam id verirsen haberlesebiliriz
![]()