Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] hocam illegal içeriğin SDN için içeriği nedir acaba ? Yani hangi mesajlar illegal sayılır?

ghostx34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tapatalk son sürümü çok dandik geldi bana yenileme ikonu vs. Yok bir düzene girmedi şu uygulama...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bir şey daha söyleyeyim. O ev işi yaş. Annemin alerjisi var. :mrgreen: daha fazla deşmeyelim. :D :D
geçmiştir alerjisi hiç kediye dokundu mu? yaklaştı mı? bazen alerjene temas sıklığı alerjiyi yok ediyor belki kediye değil pire tozuna alerjisi var..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
geçmiştir alerjisi hiç kediye dokundu mu? yaklaştı mı? bazen alerjene temas sıklığı alerjiyi yok ediyor belki kediye değil pire tozuna alerjisi var..
Hala devam ediyor alerjisi. Yaklaşamıyor bile. Hatta bir hayvanın tüğü olsun hemen kaşınıyor ve boğazına tüğ kaçmış gibi oluyormuş.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] C++ yardımcı olmaya çalışayım konu nedir? hocam...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hala devam ediyor alerjisi. Yaklaşamıyor bile. Hatta bir hayvanın tüğü olsun hemen kaşınıyor ve boğazına tüğ kaçmış gibi oluyormuş.
alışır zamanla bizimkiler kedi tüylü makarnamı yediler gıkları çıkmadı bir -iki tüy düşerdi...
alerji için doktor nediyor?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
İyi fotoğraflar çekmeniz için çok pahalı telefonlara gerek yok :) Emektar cihazımla çekilmiş fotolar :)

46e5s3tt.jpg

-----

necmaxl6.jpg

Fotoğrafları büyütmek için yeni sekmeye açıp oraya sürükleyin...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ne kiwi'ymiş arkadaş! Bildirimleri dün engellememe rağmen bugün yine davet atıyolar ya. Daveti atan da eski dershane hocam :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugün işlemcimin ve ekran kartımın termal macununu değiştirdim buz gibi oldular tam performans çalışıyolar :) Diş macunundan sonra iyi geldi :D

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Bugün işlemcimin ve ekran kartımın termal macununu değiştirdim buz gibi oldular tam performans çalışıyolar :) Diş macunundan sonra iyi geldi :D
Reiz ne alemlerde :D Ets 2 yi hangi grafiklerde oynuyon sen acep ? Birde oyunun orjinalse yarın oynarız seninle mp tabi uygun olursan.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
İpad için hiçmi batarya teması olmaz ya.Bilen varsa söylesin bari 8.1 jailbreakli alkaline teması lazım.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Reiz ne alemlerde :D Ets 2 yi hangi grafiklerde oynuyon sen acep ? Birde oyunun orjinalse yarın oynarız seninle mp tabi uygun olursan.
Reyiz yasiyo hala :D low da 125 olcekle oynuyorum 30-40 fps arasi. Yarin bir isim yok ama mp'de takilabilirmiyiz bilmiyorum. Steam id verirsen haberlesebiliriz :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
11TL gibi bir miktar olması gerekiyor...

Hocam yanlış oldu, sizin bahsettiğiniz Sadaka-i Fıtır ya da bi diğer ismiyle fitre ve diyanet bu sene 11,5 tl olarak belirledi. Zekat ise ayrı bişey.

Burada konuşarak burayı amacından saptırmak değil niyetim ama bilgi yanlışı görünce düzeltmek istedim.

Sadaka-i Fıtır Nedir? | Ramazan Sayfaları Linkte fitrenin ne olduğunu ve yazının sonunda zekatla arasındaki farkı açıklıyo.

Daha detaylı konuşmak isterseniz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kısmında konu açabilirsiniz :)

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Valla bizim hoca dedi: eğer ki oruç tutmadıysan ve kazasınında hiç tutamayacaksan o zaman 11.5 tl lik fitre verecen dedi. Zekat zaten biliyoruz. Bu arada işlemci demişken biz hala 775 soket :) çok mu eskidi ne? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...