Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar C++ dilinden anlayan var mı ? Küçük bir yazılım yazılacak fikir almam lazım.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Memnunsun demi? Cevapla da görsünler. :mrgreen:

Memnunum tabi. Hiçbir problemi yok. Soğutması çok iyi. Kasa da öyle. Oyun performansına hiç geçmiyorum. :P Kasası çok daha kaliteli olan modeller de var ama onların fiyatı yüksek dolayısıyla. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Anakartın 1150 pin işlemci ise LGA1155 :D
la bunları niye değiştirip duruyorlar ya, neyse buna aldığım işlemci 4460 zaten pazartesi gelecek o sıkıntı değil de eldeki işlemci ile anakartı deneyeyim dedim, takarken çok hafif çizdim de bişey olmuş mudur acaba :D anakartı çizdim yani kasaya takarkene

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
la bunları niye değiştirip duruyorlar ya, neyse buna aldığım işlemci 4460 zaten pazartesi gelecek o sıkıntı değil de eldeki işlemci ile anakartı deneyeyim dedim, takarken çok hafif çizdim de bişey olmuş mudur acaba :D anakartı çizdim yani kasaya takarkene

Birşey olmaz veriyolunu çizsen bile kılcal bakırlar birbirinden ayrılmadığı sürece birşey olmaz :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
3 haftada bir pil mi biter ya kablolu maus candır
iyi gitmiş duracell al o daha uzun gider.
1-5v-aaa-duracell-alkaline-battery.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
10.000 mesaji devirmis bulunmaktayim ancak moderatör olduğum icin rektör olamadim :)
Bakalim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=460262]SincapÇocuk[/MENTION] 2007-2009 yillarindaki mesajlara yorum atilarak kimseye yardım edilmez. Satmak için acelen var ise sahibindene koyarsın. O 100 mesaj sınırı neden var sanıyorsun post kasilsin diye mi?

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@SincapÇocuk 2007-2009 yillarindaki mesajlara yorum atilarak kimseye yardım edilmez. Satmak için acelen var ise sahibindene koyarsın. O 100 mesaj sınırı neden var sanıyorsun post kasilsin diye mi?
abi böyle güzel bir site dururken ne yapayım diyerlerini hem moderatörleride güzel ve ilgileniyorlar diyer sitelere ne gerek var sizin gibiler varken :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kasmasına kasarsında adam gibi kas. adam ekran kartı önerisi istiyor sen diyorsun "ekran kartı önemlidir"... En azından faydan olsun.
ö.d efendim bir daha olmicak :(

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
2 yıldır yaz kış baktığımız kedi var. Dışarıda besliyoruz. Eskiden bir sahibi varmış ama artık yok. Babam bayaa bağlandı kediye. Fakat şöyle bir durum var biz yakın zamanda 7 saat uzaklıkta bir yere taşınacağız. Babam götürelim filan diyor. Ben götürebileceğimizi sanmıyorum. Hayvana eziyet olur. Yalnız şu da var kedi bize bayaa bağlandı. Zaten evimiz yazlıkların olduğu bir yerde. Kışın neredeyse kimse kalmıyor. Kimse bakmaz hayvana. Sizce ne yapmalıyım?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
2 yıldır yaz kış baktığımız kedi var. Dışarıda besliyoruz. Eskiden bir sahibi varmış ama artık yok. Babam bayaa bağlandı kediye. Fakat şöyle bir durum var biz yakın zamanda 7 saat uzaklıkta bir yere taşınacağız. Babam götürelim filan diyor. Ben götürebileceğimizi sanmıyorum. Hayvana eziyet olur. Yalnız şu da var kedi bize bayaa bağlandı. Zaten evimiz yazlıkların olduğu bir yerde. Kışın neredeyse kimse kalmıyor. Kimse bakmaz hayvana. Sizce ne yapmalıyım?
Kedi sevmesemde sokağa bırakılmaz yanında götürmelisin bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...