- Reaksiyon puanı
- 344
İn touch 4
500-1000arasinda
Fiyatına zam gelmiş 650-700 tl arası olmuş ram de 1 gb o yüzden almadım listeye kullanıcıyı memnun etmez

İn touch 4
500-1000arasinda
[emoji106] haklisinFiyatına zam gelmiş 650-700 tl arası olmuş ram de 1 gb o yüzden almadım listeye kullanıcıyı memnun etmez![]()
Bu hangi cihaz böyle görünce kalbime sancılar girdi yine
![]()
Kardeşim hediye olarak almış android cihaz kullanıyorum cihazın kendi kamerası üzerinde kullanım sağlayamadım camera360 uygulamasını indirmek gerekiyormuş bilgisi olan varmı
Bu hangi cihaz böyle görünce kalbime sancılar girdi yine![]()
Yeni bir telefon alma vaktin geldi hocamgalaxy young gt-s5360 bu.
Bende öle düşündüm için elime geçer geçmez denedim benim cihazım z3 ama cihazı takıyorum camerayla çekim yapamıyorum paketindede camera360 indirerek kullanabilirsiniz falan diyordu o yüzden sordumGerek yok diye biliyorum.
Senden keyifçisi var mı be memo![]()
Server 2012 eğlencesi mi çilesi mi desem bilemedim.
LG G4 öneririm ben kullanıyorum yalnız şarj dayanmıyor haberin olsunAndroid ile ilgili ön yargılarımı yıkıp G4 mü alsan acaba? @Vikings sen g4 mü kullanıyordun?
Senden keyifçisi var mı be memo
- - - Mesaj Güncellendi - - -
LG G4 öneririm ben kullanıyorum yalnız şarj dayanmıyor haberin olsun![]()
İphone 5s kullanıyorum bundan önce 4s kullanıyordum idmanlıyım zaten![]()
5s'i bırakıp sakın G4'e geçme.
![]()
Zenfone 2 de fena değil ?
Isterse 10gb ram olsun. Android kullanıyor.
Valla bilmiyorum bugün bende bi android merakı sardı bimekste yarım saat takılınca. İki tane apple ürünü gerisi android ürünüydü standın.
Ayrıca apple'a garezleri mi vardı 2 tane ipad vardı ikisinde de "ipad kapalı " yazıyordu. Bimekstekiler mi şifre koymuştur gelen müşteriler mi?
Apple farkı. Mağazalarda onlarca Windows cihaz var, Mac varsa şanslısın.
Macbook pro gördüm inceleyim dedim hangi lanet voiceover açtıysa bulup kapatanadım. Mac sistemi çok acayip 10 dk da bi halt anlamadım.
Windows'tan daha kolay aslında. Orda heyecandan olmuştur[emoji23]
İmleci nereye götürsem sirideki ablanın aynısı konuşuyordu. Klasörlere tıklıyorum yan sayfaya tam ekran açıyor. Cidden kullanamadım. Ha birde imac vardı dokunmatik sanıp mal gibi ekranıyla oynamaya çalıştım![]()
İmleci nereye götürsem sirideki ablanın aynısı konuşuyordu. Klasörlere tıklıyorum yan sayfaya tam ekran açıyor. Cidden kullanamadım. Ha birde imac vardı dokunmatik sanıp mal gibi ekranıyla oynamaya çalıştım![]()
Senle bir alakası yok. Erişilebilirlik menüsünde görme engelliler için VoiceOver'ı açmışlar. Yaptığın herşeyi sesli olarak söyler. Çok sinir bozucudur.
Voiceover açık olduğunun farkındaydım ayarı da bulamadım yeniden başlattım hala açıktı.