Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Perde asmanın kolay bi yolu yok mu :crying::helpsmilie:

perde matik yada korniş matik diye bişey varmış perdeyi ona yüklüyorsun sonra onu kornişe tutturup düğmesine basıyorsun perde kornişte hiç kullanmadım bir filmde icat edilişini göstermişlerdi...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Vay be 22 olduk bugün :) 18 yaşımda hissediyorum kendimi :D

MrBravo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsan suçlama istedikten sonra herşeyi suçlayabilir. Şartları suçlar, kaderi suçlar, yaptıkları için kendisini, yapamadıkları için karşıdakini ve bu komposizyonu dizayn ettiği için tanrıyı. Tatlı ama zararlı bir alışkanlıktır suçlamak, bir kez başlandımı önü alınamayan.

Bizim hikayemizin tamamı seni suçlayıp durmamla geçti. Durup durup neden diye soruyordum kendime. Neden? Beni neden sevmiyor? Sevmiyor madem neden çekip gitmiyor? Bütün bunlar bir araya gelememeler, yan yana olamamalar neden? Kafamın içinde milyon tane nedenle çok geceyi sabah ettim gözümü bile yummadan...

Derken, senin bu halini kabullenip neden sorularını kendime yöneltmeye başladım. Sen neden bırakıp gitmiyorsun peki. Değer mi bütün bunlara? Neydi ki onda bulupta başka hiç kimsede bulamadığın, seni görünmez zincirlerle kendine bağlayan şey? Yıpratıcı bir sürü neden namlusunu dayayıp kafama elimde şarap şişesi çok sabahladım kenar mahalle parklarında haberin olmadan.

Sonra ikimizle de uğraşmaktan yorulup kadere yönelttim bütün öfkemi. Cevapsız nedenlerimi bira kutularına sokuşturup gökyüzüne fırlattım aylar boyunca. Küstüm, sitem ettim, küfrettim gecelerce...

Ve en nihayetinde taşlar yerine oturdu. Nihilizmle peşimizden devşirme bir kolaj yapıp kendime, suçlamayı da bıraktım. Nedenler sıralamayı da. Bütün çaresizliğimle tevekkülün şeffaf ve muğlak kollarına bıraktım kendimi. Böyle olması gerekiyormuş demekki dedim. İnsan götünü yırtsa değistiremeyeceği şeyleri değistiremiyirmuş dedim. Yine de çok ağladım. Hiç beddua etmedim. Sabır dedim, sabrettim....

Bir gün bütün bunlar bitecek elbet. Öyle veya böyle. Bitecek. Sözüm olsun o zaman radikal bir karar alıp içkiyi bırakacağım. Romantik bir akşam yemeği hazırlayacaksın bana. Masada bir şişe şarao olacak. Centilmen bir erkek olarak şişeyi benim açmamı bekleyeceksin. Ben de şişeyi açıp sadece senin kadehini dolduracağım. " Ee sen içmiyor musun?" diyeceksin.

Gülümseyerek "yok" diyeceğim "ben çok içtim"
Sen sessizce kafanı sallayıp, şaraptan ciddi bur yudum alacaksın. Bende gülumsememi hiç bozmadan seni izleyeceğim....

Bilenler bilir...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
26f8236e10a237644fdfc67460437989.jpg

Bu gnctrkcll'e noluyo la :D

Bosdegilim yazıp 2222'ye gönderin. Artik bahtiniza ne cikarsa. Bana 1000sms çıktı haftalık :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
E3'te EA Games etkinliği var Fifa 16'dan sonra yeni Need For Speed oyunu tanıtılıyor. İzlemek isterseniz buyrun;

Twitch

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] benim de hoşuma gitti ama tanıtımlara bakarsan her oyun mükemmel görünüyor ama yarısı tırt çıkıyor. Yine de beğendim ama beklentiyi yüksek tutmuyorum :)
Az sonra Battlefront var inşallah sistem gereksinimleri çok yüksek olmaz :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
FIFA tırt gibi ya sadece kadrolar güncellenmiş.
Kimse fifadan grafiksel açıdan bir gelişme beklemiyor zaten. Beklenen oynanış olarak daha gerçekçi bir yapıya yaklaşması. Bence bu konuda da her sene kendilerini geliştiriyorlar. Tek eksiği CL ve avrupa liginin lisanslarının alınması. Bu konuda da söylemler mevcut ayrıca Türkiye'den bazı takımların stadyumlarının da oyunda olabileceği söylentiler arasında. Bu senede Fifa rakibi PES e göre satış adetlerinde fark açacaktır. Bunların dışında tanıtılan NFS oyunu bana underground 2 yi hatırlattı, heyecanlandım :thumbup:

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Tatile çıkmak gibisi yok hacıııı doğal bahçe hamak gölge zaman hızlı geçmez inşallah.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kimse fifadan grafiksel açıdan bir gelişme beklemiyor zaten. Beklenen oynanış olarak daha gerçekçi bir yapıya yaklaşması. Bence bu konuda da her sene kendilerini geliştiriyorlar. Tek eksiği CL ve avrupa liginin lisanslarının alınması. Bu konuda da söylemler mevcut ayrıca Türkiye'den bazı takımların stadyumlarının da oyunda olabileceği söylentiler arasında. Bu senede Fifa rakibi PES e göre satış adetlerinde fark açacaktır.
Bende huy var gelişme yoksa oyunu alasım gelmiyor NFS den yürürüz bizde [emoji16]

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Allahım Battlefront harika ya inşallah sistemim yeter :blush:
Kötü yani ise EA'nın dağıtımcı olması. Ana karakterlerin hepsini DLC olarak satarlar şimdi :/

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Makas atma sevdamızı city car driving ile tazeliyoz vay arkadaş be [emoji28] [emoji28]

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler laptop klavyesini temizlemeyi düşünüyorum da nasıl yapacağım bunu? Sadece düğmeler değil ta içine girmem lazım esc çalışmıyor gta da çok zorluk çekiyorum.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Kit Harington çok fena açıklama yapmış. Resmen yıkıldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...