Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
ETS2'de en düşük grafiklerde 15-20 FPS alıyorum. :hammer::mrgreen:
Bende de durum öyleYa ben eskiden bu forumda takılan adamların bilgisayarlarını süper sanıp kendi bilgisayarımı tekmeliyordum. Şimdi acımızı birlikte yaşıyoruz.
Ahh bi alabilirsem bilgisayar...Acısını çıkaracağım.Ya ben eskiden bu forumda takılan adamların bilgisayarlarını süper sanıp kendi bilgisayarımı tekmeliyordum. Şimdi acımızı birlikte yaşıyoruz.
memogoren; Hangi cihaz hocam?
Idare eder ya. Çok çok iyi değil. Ama geo. tahminimden daha iyi geçti gibi.Benim pc de akıyor yav, İntel Core 2 Duo 2.53 ghz ve Nvidia Gt240m var
Bidaha sorayım sınav nasıldı?![]()
Adamlar; ''ETS 2'de en düşük grafiklerde 15-20 FPS alıyorum.'' diyor. Biz Minecraft'ı açamıyoruz. :mrgreen: Ne ETS2'si????![]()
Allah aşkına iyi mi 20 FPS [emoji14]Adamlar; ''ETS 2'de en düşük grafiklerde 15-20 FPS alıyorum.'' diyor. Biz Minecraft'ı açamıyoruz. :mrgreen: Ne ETS2'si????![]()
Hiç yoktan iyidir.Allah aşkına iyi mi 20 FPS [emoji14]
Yalnız oyunlar sadece ilk yüklediğimde açılıyor. Bir daha düzgün şekilde açılmıyor.
Allah aşkına iyi mi 20 FPS [emoji14]
Yalnız oyunlar sadece ilk yüklediğimde açılıyor. Bir daha düzgün şekilde açılmıyor.
Hayırlı olsun.Ohh be sonunda telefonu siparis ettim ne zaman gelcek acaba
Karınca yuvası gibi toplanmış hepsi [emoji2] Kolay gelsin hacı sana [emoji106] [emoji14]Durum vahim beyler. Temizlik var.
![]()
Durum vahim beyler. Temizlik var.
![]()
Aynen öyle. Daha ayıklanacak onlar. :mrgreen:Karınca yuvası gibi toplanmış hepsi [emoji2] Kolay gelsin hacı sana [emoji106] [emoji14]
Ülengeçlik 10 dk +20 dk yavaş toplama + 15 dk telefona dalma en az 45 dakika iş [emoji2] [emoji2] [emoji2]Aynen öyle. Daha ayıklanacak onlar. :mrgreen:
Sağol bu arada.
Üşengeçlik yok ama diğerlerini tutturdun.Ülengeçlik 10 dk +20 dk yavaş toplama + 15 dk telefona dalma en az 45 dakika iş [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Üşengeçlik yoksa helal olsun hocam be [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]Üşengeçlik yok ama diğerlerini tutturdun.
20 dakika kitaplıkla uğraştım bir de.
Telefoncuyumu soydun gardaş senKolay gelsinOkul kitaplarını verdim ama hala böyle bir dolabım var.
![]()
![]()
![]()
![]()
Telefon kutularınarasında benim 5s kutusu da var unutmayın onu![]()
Telefoncuyumu soydun gardaş sen