Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Reklam yapma ! (Canı çekti.)Selamlar...
![]()
Reklam yapma ! (Canı çekti.)Selamlar...
![]()
Reklam yapma ! (Canı çekti.)
Selamlar...
![]()
Arkadaşlar herkese marhabalar.500 tl yi geçmeyecek bir ekran kartı lazım.Çoğunlukla gta v ve ets 2 oynayacağım.Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Açaçağım tarafı tapatalk dan bulamadım bende buraya yazdım.Açacağım tarafın adı ne ?Bununda yeri burası dimi? konu açın.
Demiştim dimi11 haziran akşamı steam'de 4 simülasyon oyunu toplam 1.55 tl olarak gözüküyordu (hala öylemi bilmiyorum) Bende fiyat hatası ihtimalini felan düşünmedim direk alıp yolladım arkadaşa. Meğer hesaplamada hata varmış resmen beleşe getirdim paketi![]()
Eskidikçe değeri artar o elma sularının
Eskidikçe değeri artar o elma sularının![]()
Umarım öyle olur dostlar. Benim heyecan başladı. :mrgreen:[MENTION=332513]farukarslan[/MENTION] [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Beyler hepimize kolay gelsin inşAllah hepimiz hayvan gibi şeyler yaparak iyi ünilere gireriz hayırlısı olsun be![]()
Uydunetin modemi kadar uyduruk modem daha görmedim. 5 metre öteyi cekmiyor.
İnşallah[MENTION=332513]farukarslan[/MENTION] [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Beyler hepimize kolay gelsin inşAllah hepimiz hayvan gibi şeyler yaparak iyi ünilere gireriz hayırlısı olsun be![]()
Uydunetin modemi kadar uyduruk modem daha görmedim. 5 metre öteyi cekmiyor.
Ttnet bile daha iyi. Buna emin olabilirsin.TTNet.
yakınlara yıldırım düşünce kimin modemi kızarmaz? yıldırımla kızarmış çok sabit telefon gördüm askerde birde onu tamir edin diyorlardı kömür olmuş bu derdim yapmazdım...
Gecen sene ben memleketteyken yildirim dusmus, bizim modemde kizarmisti. Superonlinenin airtes marka verdigi vardi modelini unuttum.sonra yeni modem verdiler senin kullandigin huawei verdiler. Airtes daha iyiydi. Bu da s5830i ile arada kopukluk yapiyor, baglanti kesiliyor kullandigim sirada.