sarı_kanarya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
son zamanlarda yabancı aksiyonu bol film önerirmisiniz
Bullet to the Headson zamanlarda yabancı aksiyonu bol film önerirmisiniz
Sonuçta yazmışlar. Tam gaz devam. :mrgreen:Okul bitti kızlar yazmaya başladı lan okul zamanı nerdeydiniz..
Açık içi mavi yanıyordu.Yanmayınca olmuyor.Onu nasıl kapatırım ?Titreme genelde içindeki motordan kaynaklanır. Eğer titreşim motoru açıksa normal. Değilse bilemem.
Kontrollerde titreşim bolumu var. O kısımdaki tiki kaldır.Açık içi mavi yanıyordu.Yanmayınca olmuyor.Onu nasıl kapatırım ?
Sanırım birini trollicem eğlence var [emoji16]Sonuçta yazmışlar. Tam gaz devam. :mrgreen:
Kontroller kısmı ets 2 de demi yoksa direksiyonun setupdamıKontrollerde titreşim bolumu var. O kısımdaki tiki kaldır.
Birde hassasiyet ve doğrusazliğı en sağa çekersen daha rahat kullanirsin direksiyonu.
Ets 2'de.Kontroller kısmı ets 2 de demi yoksa direksiyonun setupdamı
Tamam hocam yaptım kaldırdım makineyi g27 den devamEts 2'de.
Telefon alcam aklim karisti yaw![]()
Konu actim ordan yazarsan daha makbule gecer isler arap sacina dondu cunku
Nereyi istiyorsun ?Çok mu şey istiyorum ya 15 20 mat netim olsa yeter sınav öncesi stres yaptm gene
Valla şuan neresi çıksa razıyım o durumdayım son güne kadar bişi yoktu aslında ,ya yapamazsam stresi başladı şimdiNereyi istiyorsun ?
Sınav öncesi stres yapma . 15-20 mat dikkat edersen İnşallah çıkar.
Ben de pek emin değilim kendimden ama rahatlatmaya çalışıyorum.
Valla şuan neresi çıksa razıyım o durumdayım son güne kadar bişi yoktu aslında ,ya yapamazsam stresi başladı şimdi