Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Sınava 6 gün kaldı zerre çalışma isteği yok bende saldm kendimi [emoji16]
Al benden de o kadar.Sınava 6 gün kaldı zerre çalışma isteği yok bende saldm kendimi [emoji16]
Ekran kartı 50 dereceye dayandiydi pervaneyi 100 yapmama rağmen sıcaklık düşmüyordu bende termal macun alana kadar dis macunu surdum simdi bakicam ya ise yaricak yada kart cop olucak..
Ekran kartı 50 dereceye dayandiydi pervaneyi 100 yapmama rağmen sıcaklık düşmüyordu bende termal macun alana kadar dis macunu surdum simdi bakicam ya ise yaricak yada kart cop olucak..
Deme öyle [emoji19]ÇÖP olucak![]()
İnternette yağ sürerek amaçlarına ulaşmış insanları görünce bendeki normal kalıyorİsimleri benziyo diye yapılmaz ki öyle. Oldu olacak cam macunu sürseydin [emoji14]![]()
İstanbulda montla dolaşıyoruz.Biz yanıyoruz.
Ama hafif bulutlu hava.
Dolar çok pis yükselmiş tam bilgisayar alacakken .Alacağım pc 3 bin olmuş hayda eğlenceye gel![]()
Aynı durumdan ben de yakınıyorum.
Benim almak istediğim laptop 100-200 TL zamlanmış. Umarım alacağım kesinleşinceye kadar dolar düşer.
Yoksa benimki hayal:hammer:
Umarim düşerdir fazladan 300 lira bayılmak istemem. Hayaller iptal oldu . Bu yaz full oyun takilacaktimhayırlısı artık kaldı..
Yeni avatarım nasıl ? Kimse bir şey demedi.:mrgreen:
Kawasaki yeşili güzeldi bea ama bu da güzel [emoji16]Yeni avatarım nasıl ? Kimse bir şey demedi.:mrgreen:
Kawasaki yeşili güzeldi bea ama bu da güzel [emoji16]
En iyisi SDN Youtube kanalından izlemek.