2,13 ten 2,40'a kadar çıkarttım. 2,70 yapmaktı amacım ama hayırlısıyakarsın ha çok abartma oc için anakartın iyi olmalı.
2,13 ten 2,40'a kadar çıkarttım. 2,70 yapmaktı amacım ama hayırlısıyakarsın ha çok abartma oc için anakartın iyi olmalı.
Sen o modu kullanirsin, ben ise yaparım [emoji41]Ets 2 de bir mod bulmuşam var ya bir yükde beni pir yaptı. Şu an Scania Streamline var motor şasi falan en yükseğitepeye de iki lamba iki korna koydum eyce oldu tır.
Sen o modu kullanirsin, ben ise yaparım [emoji41]
Evet. Her mod olmasa da tek tük birşeyler yapabiliyorum. Skin modu yapıyorum mesela her ne kadar basit olsa da. Şuan map yapıyorum. Dağ bayır tepe felan olucak. Biraz ayrıntıya giricem çok basit bisey olmicak. Bakalım ugrasiyorum isteSen cidden mod yapabiliyon mu?
Evet. Her mod olmasa da tek tük birşeyler yapabiliyorum. Skin modu yapıyorum mesela her ne kadar basit olsa da. Şuan map yapıyorum. Dağ bayır tepe felan olucak. Biraz ayrıntıya giricem çok basit bisey olmicak. Bakalım ugrasiyorum iste![]()
Dorse yokta çekici skinlerim var. Eğer istediğin bir skin varsa yapabilirim.Extreme yollar da olacak mı? Yollar fazla düzlük biraz dağ tepe ekler insan. 1.18.1 için dorse ve çekici skin var mı sende?
Dorse yokta çekici skinlerim var. Eğer istediğin bir skin varsa yapabilirim.
Map zaten yokuslardan ve virajlardan ibaret olucak. Zmodeler kullanmasını ogrenmedigim için fazladan bisey ekleyemicem .
Özelden birkaç örnek resim atar mısın?
2,13 ten 2,40'a kadar çıkarttım. 2,70 yapmaktı amacım ama hayırlısı
İşlemci 2,66 olarak gözüküyor ama max 2,13 kullanabiliyordum. 2,40 yaptım ama daha yukarısında pc açılmıyor.stok olarak kaç? kaç watt? psu kaç watt? anakart neydi?
İşlemci 2,66 olarak gözüküyor ama max 2,13 kullanabiliyordum. 2,40 yaptım ama daha yukarısında pc açılmıyor.
PSU 400W anakart biostar p4m900 fe
seçimler sona erdiğine göre forumda siyaset eskisi gibi yasaklansın artık. forumun tadı kaçtıkça kaçıyor.
Tapatalk'a mesaj at . Belki bir şey verirler.Tapatalki gocertmenin yolunu buldumsimdi burda denerdimde küfür yerim
![]()
Tapatalk'a mesaj at . Belki bir şey verirler.![]()
Denememekten iyidir.Apple açığını bulan çocuk durumuna düşmesin de![]()
Tapatalki gocertmenin yolunu buldumsimdi burda denerdimde küfür yerim
![]()
Benim senk. kapalı. Gmailden hiç mesaj gelmiyor. Açıksa kapatın isterseniz.Sdn den gelen bu mailleri nasıl engellerim . 100 den fazla mail aynı anda gelmeye başladı. Gerçekten trolleme gibi birsey bu ya.
[IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/07/0725268ca47337205030bb0b3943eb6a.jpg[/IMG]![]()
Benim başka yerlerden gelen maillerim oluyor önemli yerlerden. O yüzden mecbur açık bırakmam gerek. Engellemenin başka yolu ?Benim senk. kapalı. Gmailden hiç mesaj gelmiyor. Açıksa kapatın isterseniz.
Biraz baktım sessize al veya engelle gibisinden bir şey yok.Büyük eksiklik aslında.Benim başka yerlerden gelen maillerim oluyor önemli yerlerden. O yüzden mecbur açık bırakmam gerek. Engellemenin başka yolu ?
Aynen öyle.Biraz baktım sessize al veya engelle gibisinden bir şey yok.Büyük eksiklik aslında.