Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Hayırlı olsun diyelimM4 Aqua sanırım yeni çıkan model sony nin

Hayırlı olsun diyelimM4 Aqua sanırım yeni çıkan model sony nin
Z3 Teşekkürler keşke benim olsaHayırlı olsun diyelim![]()
Yarıyor. Güvenilir.Beyler greenify programı işe yarıyor mu bugün baya bir yerde gördüm herkes kullanıyormuş bende mi kullansam acaba![]()
Uygulamalar uyutur sen açmadikca uygulamalar kendiliğinden acilmazBeyler greenify programı işe yarıyor mu bugün baya bir yerde gördüm herkes kullanıyormuş bende mi kullansam acaba![]()
gelmez@leonardo
Kapattığı uygulamalardan bildirim geliyor mu mesela whatsap ve facebook'u arka plandan kapadı ben tekrar açmadan bildirim gelir mi ?
Tapatalk ufak değişiklikler yapmış. Beğendim.
Beğen tuslarını görünce bi noluyoh la dedimTapatalk ufak değişiklikler yapmış. Beğendim.
Ben onu da beğendim.Beğen tuslarını görünce bi noluyoh la dedimama kütük gibi durmuş tuşlar daha estetik yapılabilir.
Ben onu da beğendim.
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION]![]()
![]()
Tapatalk font destekliyor mu bilmiyorum.Yazı tipi senden kaynaklı değilse iprenç
Tapatalk font destekliyor mu bilmiyorum.
1.2 mb çekiyor kardeşim 50 mb indirip kapattım.
![]()
huawei hg253s taklaya gelmiş modemi kapatıp açsam isyan çıkacak az önce başlattığım 255mb ta gümlemiş...
Sanırım overclock yapmayı başardım
Elimdekine sukretmeyip sınırları zorlamaya kalktim.. Simdi biosu sıfırlamak için kasayı sokup pili cikartmam gerekicek [emoji19]
Sanırım overclock yapmayı başardım
Elimdekine sukretmeyip sınırları zorlamaya kalktim.. Simdi biosu sıfırlamak için kasayı sokup pili cikartmam gerekicek [emoji19]