Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
sağolasın elektrik gitti 1 saniye sonra geldi hava gürledi 1 2 saniye sonra patlama sesi geldi görünürde bişey yok dış yüzeysel olarak elektrik veren alette yanık kokusu var

Akım aniden gidip geldiği için yakmış cihazı. Televizyonda buzdolabında kombide falan sıkıntı var mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Mezuniyet töreni için giyecek bir şey önerecek var mı? Kep ve cübbenin rengi lacivert(bayaa koyu) - beyaz. :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ihıhı biz de yazılılar bitince pikniğe gideriz artık

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hdd okuma hızı minimum 49.3 mb maximum 53.6 nasıl çok mu kötü kekeleyerekmi okuyor yoksa ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gök gürledi odadan bi patlama sesi geldi modeme elektrik veren alet airtes 5341 modem yandı modem cızırtı yapıyor sadece power ışığı yanıyor neyseki eski huawei 5341 vardı onu kurdum hemen

nere orası? geçmiş olsun bizim ki gümlese yedeği yok superonline fiber internet var adsl'den kalma air ties air 6171kn modem buna fransız kalıyor benim 3g paketim var sorun yok esas kardeşlerim fiber var diye 3g paket almamışlar onlar sürünürdü...
dün bir ara elektrik kesildi izmir,bornova'da sorun yok...

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nere orası? geçmiş olsun bizim ki gümlese yedeği yok superonline fiber internet var adsl'den kalma air ties air 6171kn modem buna fransız kalıyor benim 3g paketim var sorun yok esas kardeşlerim fiber var diye 3g paket almamışlar onlar sürünürdü...
dün bir ara elektrik kesildi izmir,bornova'da sorun yok...
sağolasın konya ereğlidenim internet paketi var 1 gb mobil 1 aylık internetsiz bi zamana saklıyom

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sinem bir daha videolara çıkmayacakmış. Videonun altı terbiyesiz terbiyesiz yorumlarla dolu. Pislik herifler ya!!
Şaşırmadim. Özellikle de facebook'a atılan son video'dan sonra ortalık iyice karışmıştı yorumlar felan baya kötüydü..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Sinem sdn videolarının renkli karakteri niye laf atarsn ki bu kadar tatlı bi bayana anlamıyorum :(

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Sinem hanıma yapılan terbiyesizlikler yerini umarım bulur.
ben videoyu izlerken oldukça eğlenmiştim.
bir çiçek hediyesi gelmiş erkek arkadaşı vs. durum ortada yani, adamlar hala terbiyesiz terbiyesiz yorumlar da bulunmuşlardı.
neyse konuyu başka yönlere çekmeyelim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
odunlar her yerde işe yaradıklar da yok ne yakmaya nede masa filan yapmaya...

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Aynen. Bende bayaa üzüldüm. Tolga Bey de üzüldüğünü söyledi yapılan yorumlara. Ama farkettiğim birşey var. Yapılan yorumlar hala duruyor.
Youtube' da üyenin kanala yorum atmasını engelleme özelliği kalkmış. ondan olabilirmi

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Youtube' da üyenin kanala yorum atmasını engelleme özelliği kalkmış. ondan olabilirmi

SDN'nin direk yorumları silmesinden bahsediyorum. Video yoruma açık bırakılıyorsa, kontrol edilmesi şarttır. Ofiste bir kardeşimiz sosyal medya uzmanı olarak çalışıyor fakat neden bunlara müdahele etmiyor anlamıyorum. Bir sebebi vardır sanırım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çok gereksiz geyik yorumlar atılıyor Sdn videolarının altına; bazen olur olmadık kavgalar, küfürleşmeler bile oluyor, o yorum bölümünden kim sorumluysa ayakta uyuyor, ya da oraya kimse bakmıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bunları sdn youtube kanalında mı yapıyorlar? 2-3 yorumu sildirdim...

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bunları sdn youtube kanalında mı yapıyorlar? 2-3 yorumu sildirdim...

orada da var sanırım facebook sayfasında da. Mide bulandırıcı şeyler

Şu bahsettiğiniz Sinem hanım olayı nedir?

Sinem hanım sdn ofisinde (ne üzerine olduğunu bilmiyorum) çalışan bi bayan. Bene youtube da 5-6 videoda falan görmüştüm özellikle geyik yaptıkları videolarda. İşte hadsiz insanlar onun hakkında ki ben diğer bayan arkadaşlar hakkında da görmüştüm terbiyesiz yorumlar yapıyor. Anladığım kadarıyla sinem hanım da illallah etmiş daha videolara çıkmayacakmış. Yazık vallahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...