keremtunaa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 19
NFS U2'yi 6 kere bitirmiş birisi olarak tutar da bir kaç kere daha bunu bitiririm diye umuyorum.
Matematikçi herkesi disipline vermiş ben hariç [emoji41]
Ulan son sene niye böyle triplere girer bi insan bide hamile kadınsın niye uğraşıyosun..
Microsoft Windows 10 fiyatlarını duyursa da %50 indirimli Windows 10 ön siparişi açsam artık :mrgreen:
Onu demek istedim ben de.u2 tarzı derken demek istediğim araçlar üzerinde yapılan yüzlerce parça değiikliği yapabilme imkanını kast ediyorum.
Bir adam salatalık yemeye bayılıyomuş salatalık yemiş bayılmış [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] nasıl espiri ama? :mrgreen:
Bir adam salatalık yemeye bayılıyomuş salatalık yemiş bayılmış @Meridian nasıl espiri ama? :mrgreen:
Bir adam salatalık yemeye bayılıyomuş salatalık yemiş bayılmış @Meridian nasıl espiri ama? :mrgreen:
Bursadaysan gel hayrına fan bakımı yapayım![]()
Bunu senden beklemezdim. Hayır hayır hayır. :mrgreen:Bir adam salatalık yemeye bayılıyomuş salatalık yemiş bayılmış [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] nasıl espiri ama? :mrgreen:
Bunu senden beklemezdim. Hayır hayır hayır. :mrgreen:
![]()
Bak hiç böyle düşünmemiştim. Çocuk aynı o ifade ile bakıyor.Camı kırılan esnaf![]()
Eskisehirdeyim, yanina bi ugrayayim o zaman ben hocam![]()
Beyler bizim yaramaz kuzen oyun satın almış annemin faturaya 10 tl girmiş. Note 4 kullanıyor böyle misafir modu falan var mı bu aletlerde.( Android lollipop)
Ayarlardan sifreyi etkinlestir. Uygulama satin alacagin zaman playstore sifresini girmen gerekiyor.
Beyler bizim yaramaz kuzen oyun satın almış annemin faturaya 10 tl girmiş. Note 4 kullanıyor böyle misafir modu falan var mı bu aletlerde.( Android lollipop)
Mesela benim kuzenlerimde tablet bağımlısı, biri 2 yaşında ama tablet görünce kuduruyorlar.Bende basit çözüm , dolabın üstüne koyuyorum ruhları duymuyor.
kaç yaşında bu yumurcak?
faturaya itiraz edin 12 yaşın altı hiç bir şeyden sorumlu tutulamaz tele şekil kilit ayarlayın açamaz sorun olmaz.
Nereye şikayet ediyoruz? Operatöre mi? Ayrıca yumurcağın satın aldığını nasıl ispatlayacaz?