Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bence Müziğin klibi de reklam kadar saçma :)

Bi sorum olacak ayriyeten konu açma Gereği duymadım 4GB GeForce 860M olan bilgisayar alınır mı ?
GTX 860M ekran kartına sahip bir laptoptan bahsediyorsanız alınabilir. Gtx 765M ile GTA V 1080P High ayarlarda 60 fps üzeri oynuyordum.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Gece telefon şarj olmamış ( adaptörü taktığım üçlü prize tekılı değilmiş ) dershanede şarj ederim dedim dershanede de elektrik yok :( artık elektrik gelene kadar %20 şarjla idare edicem.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Android Outlook uygulaması kullanan var mı?

Daha önce bu uygulama yüklüydü çok fazla şüpheli geldi bana birçok izini istiyordu nedense ama bir süredir kullanıyordum.

Biraz önce Microsoft Outlook diye başka uygulama buldum önceki yüklediğimi kaldırdım çok daha performanslı oldu sanki telefon ama kullanışlı değil bu da pek siz hangisini kullanıyorsunuz?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar çok kötü bir yazım var malum şu klavye hayatımıza girdi pek fazla kalemle işimiz olmaz oldu ama bir gereken durumda vallahi utanacak duruma geliyorum yazımla. :blushing: Bilmiyorum çok kötü geliyor bana daha iyi yazı yazmak için nasıl geliştirme yolu izlemeliyim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar çok kötü bir yazım var malum şu klavye hayatımıza girdi pek fazla kalemle işimiz olmaz oldu ama bir gereken durumda vallahi utanacak duruma geliyorum yazımla. :blushing: Bilmiyorum çok kötü geliyor bana daha iyi yazı yazmak için nasıl geliştirme yolu izlemeliyim.
Şuan benimde öyle, ama arkadaşıma bakıp şükür ediyiyorum adamın sınavda yazdığı yazıyı hoca okuyamayınca çocuğu yanına çağırmıştı hahahahha

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ders boş ama ben tel ile uğraşıyom kahrolsun yalnızlık

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

ilkokul 1'deki çizim egzersizlerini yap düzelir not defteri edin ona karalamalar yap.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Limit bir nebze de daha Türev ve İntegral var öğreneceğin. Ayrıca Trigonometri her yerde var. Bkz: Trigonometrik Fonksiyonların Türevi.
Çok fazla ezberlenecek şey var ve sürekli tekrar etmem gerekiyor. Evet malesef önemli de bir konu, trigonametri bitince limit türev integral var daha :/

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
hileye sahtekarlığa açık onu poşetler güzelce çamaşır makinasına atar 10000 adım at diyen doktoru kekler...
Ben Miband kullanıyorum. Hile yapılacak cinsten değil telefonlar gibi dairesel hareketlerle saymıyor birkaç kez deneme yaptım. Belki belli bi miktar yanlışlık payı vardır sayarken ama iyi sayıyor diye düşünüyorum. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar bu tip bir ürün kullananlar varmi günlük kullanımda alarm, adim sayma spor kosu ve s için kullanmaya yönelik hem aksesuar olarak ta hos duruyor hepsiburada.com da indirime girmiş bu ürün hakkında düşünceleriniz neler ?
http://www.hepsiburada.com/liste/so...oductId=telbilsonyswr10si&categoryId=60004670
Xiaomi MiBand adı sayma,alarm,bildirm desteği gibi özelliklere sahip ve daha ucuz bence Miband alabilirsiniz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bana göre değil pardon galaxy y'ye göre değil casio db36 var ona kayış almam gerek üşeniyorum...

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
ekranı var mı? çok çoçuk işi duruyor.
ekrani olan modeller de var ama ekranı olanlar daha büyük duruyor zaten saat kullanıyorum hem bileklik olarak hemde fonksiyonel olması acısından bu ürün dikkatimi cekti kullananlar varmı ne gibi özellikleri var arastiriyorum biraz

Ben Miband kullanıyorum. Hile yapılacak cinsten değil telefonlar gibi dairesel hareketlerle saymıyor birkaç kez deneme yaptım. Belki belli bi miktar yanlışlık payı vardır sayarken ama iyi sayıyor diye düşünüyorum. :)

Xiaomi MiBand adı sayma,alarm,bildirm desteği gibi özelliklere sahip ve daha ucuz bence Miband alabilirsiniz.
Tesekkürler önerileriniz için Mi bandın tasarımı hosuma gitmedi cok fazla fiyatı uygun dediğiniz gibi ama benim kullanacagim özellikleri alarm desteği bildirim desteği ve tasarımı sık durmasi bileklik olarak takacagım çünki arastiriyorum yaza dogru yeni modeller de cıkar belki bakalim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ekran%2BAl%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B13.PNG

infra recorder ve nero dışında ne var dvd yazıcı?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler 3500-4000 arası mümkünse vatan'dan masaüstü toplar mısınız? (Monitör dahil)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Beyler 3500-4000 arası mümkünse vatan'dan masaüstü toplar mısınız? (Monitör dahil)

Eksen bilgisayar dan toplasan daha iyi olur. Dolar çok yüksek Eksen bilgisayarda Dolar kuru 2.35'den baz alınıyor. GTX 980'li bir sistem bile toplanabilir 4.000 TL'ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...