Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar Android de root atmadan pil kalibrasyonu yapacağım bir uygulama var mı ? Gerçekten ise yarayan bir uygulama lazım.
O uygulamalar kök dizine erişir, şarj tam dolunca kalibre seçeneğini seçersiniz ve (batterstats.in olması lazım) dosyayı siler ve batarya yeniden kalibre edilmiş olur. Yani rootsuz olmuyor hocam.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
İndirimi apple yapmış yani tüm mağazalarda geçerlidir bence

Dolar evlere şenlik. Dolar arttığından, Apple'nın indirimi pek birşey değiştirmeyecektir. Anca psikolojik olarak etkiler. Eski fiyatla şimdikini karşılaştır, dolar işin içine kat aynı yola çıkacaktır. Tabi bu benim düşüncem.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
O uygulamalar kök dizine erişir, şarj tam dolunca kalibre seçeneğini seçersiniz ve (batterstats.in olması lazım) dosyayı siler ve batarya yeniden kalibre edilmiş olur. Yani rootsuz olmuyor hocam.
Hadi ya bu kötü oldu.
Teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone ler vatanda indirimdeydi zaten Apple Centerlere göre 1 haftadır. 2299 dan satış yapıyordu Vatan 16 gb ip6 yı.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Hadi ya bu kötü oldu.
Teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone ler vatanda indirimdeydi zaten Apple Centerlere göre 1 haftadır. 2299 dan satış yapıyordu Vatan 16 gb ip6 yı.

Birşey sorcam bugün coğrafyada nerede nasıl yaşıyoruz konusuna geçtik. Konu ekonomiye geldi ve "Dünyada tüm ekonomiyi New York yönetiyor" dedi. Nasıl yani?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Birşey sorcam bugün coğrafyada nerede nasıl yaşıyoruz konusuna geçtik. Konu ekonomiye geldi ve "Dünyada tüm ekonomiyi New York yönetiyor" dedi. Nasıl yani?
Bütün dev firmaların ofisleri new york ta bir çoğu da Empire State binasında bulunuyor . Örn. Beats gibi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hala anlamadım...
olayı şöyle basitleştireyim. New york borsası vardır dünyanın en büyük borsalarından biri, ve bütün büyük firmaların genel ofisleri yanı yerlerı new york tadır. Dolayısıyla Beats gibi firmalar işlerini new yorktan komuta veriyor. Para new york borsasında dönüyor.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
CEQX0-DVIAAkCxh.jpg:large

Abi çok tuhaf bir milletiz :mrgreen:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
CEQX0-DVIAAkCxh.jpg:large

Abi çok tuhaf bir milletiz :mrgreen:
o küçük bir mizah kadının çalıştığı yer damacana dağıtım yerı olunca iş yerı sahıbı de biraz fırlama olunca bu şakayı daha önceden kararlastırıp düğün günü yapmışlar iyi şaka ama güzel :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Biraz yersiz ve ilginç bir şaka olmuş ama :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
f0237d8330c956dc58bf21416de211bf.jpg

Kızkardeşimin The Walking Dead keyfi tivibu saolsun

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Xbox 360 da gta 5 aldım (not original) ilk bölümden sonra hata veriyo diskle ilgili. Irmak toyslanda gittim. Bazı makinelerde oluyor çözümü yok dedi :( bi gta 5 oynayacaktim boğazımda kaldı . neyse sınav bitsin bi gta 4 denetim. (PC kaldırmadı )
(Xbox firmware li ama tek DVD lık oyunlarda sorun çıkmıyor 2 DVD de hata veriyor oyunda)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
General Mobile Discovery ekran değişimi 120 tl ye patladı nasıl sizce?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Ben böyle saçma iğrenç bişey görmedim diyebilirim. Klipte en gıcık kaptığım erkeklerin kızlara aç gibi saldırmasıydı. O nasıl bir yokluk lan bıraksan yiyecek sübniminalmidir nedir anlamadımki :D kızlar yanıyor erkeklerde ateşini söndürüyor gibi bişey var ortada [emoji14]

Müzik zaten çalıntı
bkz:
[video=youtube;5DK-ZWyxZ8k]https://www.youtube.com/watch?t&v=5DK-ZWyxZ8k[/video]

Saçma sapan hareketler cıvıklıklar felan fistan. Tamam yaptı laf yokta şimdi bunun günlerce tv ye çıkması kötü olucak be..
O reklam mıydı ya? [emoji33] Ben yanlışlıkla klip falan yayınlandı sandım. :D Gerçekten Türkiye'nin en saçma reklamı heralde. :) İçecekle çok alakası olmayan bi reklam.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Amaçsız gülüyorum yaaaa
[video=youtube;t3z_z00xo6Y]https://www.youtube.com/watch?v=t3z_z00xo6Y[/video]

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben de aynı şekilde gülmeye başladım [emoji2] [emoji2]

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Benim PC ömrünü doldurdu. Gözü zaten toprağa bakıyordu artik tam anlamıyla göçtü. Belki internete girer zorlamam lazim..

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Xboxu kaça satarım satsam?
60 GB orta model
Beyaz
2 kablosuz orijinal kol
Orijinal kablolari
20 tane falan oyun

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
bıktık şu elektriklerin kesilmesinden ne istiyor bu kediler hafta bir trafo mu Arza yapar. İyi geceler.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
GY24j2.jpg

Hiç yokmuş gibi bir tane daha çıktı. :D :D

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ben böyle saçma iğrenç bişey görmedim diyebilirim. Klipte en gıcık kaptığım erkeklerin kızlara aç gibi saldırmasıydı. O nasıl bir yokluk lan bıraksan yiyecek sübniminalmidir nedir anlamadımki :D kızlar yanıyor erkeklerde ateşini söndürüyor gibi bişey var ortada :P

Müzik zaten çalıntı
bkz:
[video=youtube;5DK-ZWyxZ8k]https://www.youtube.com/watch?t&v=5DK-ZWyxZ8k[/video]

Saçma sapan hareketler cıvıklıklar felan fistan. Tamam yaptı laf yokta şimdi bunun günlerce tv ye çıkması kötü olucak be..

Bence Müziğin klibi de reklam kadar saçma :)

Bi sorum olacak ayriyeten konu açma Gereği duymadım 4GB GeForce 840M olan bilgisayar alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...